NSI er tilsluttet Norges idrettsforbund (NIF), International University Sports Federation (FISU) og European University Sports Association (EUSA). NSI har som formål å tilrettelegge for at studenter kan drive idrett og friluftsliv kombinert med studier i Norge. I 2024 er NSI over 40 000 medlemmer fordelt på over 75 studentidrettslag i Norge!

Medlemsfordeler: Gode priser og avslag hos våre samarbeidspartnere via link under

Medlemskontingent – hvorfor betale det?

Kontingenten er fastsatt av studentidrettslagene på forbundstinget. Medlemskontingenten går til NSI sentralt og er en inntektskilde som forbundet bruker i tilrettelegging for aktivitet. For å være medlem av NSI må studentidrettslaget betale den årlige kontingenten, på samme måte som medlemmet må betale medlemskontingent til studentidrettslaget. Har ikke klubben din mottatt årets medlemskontingent? Kontakt oss gjerne!

Som medlem i NSI får klubbene en rekke fordeler:

NSI har et eget aktivitetstilbud som er utelukkende for studentidrettslag. Som medlem av NSI får din klubb mulighet til å arrangere og delta i Student-NM, Studentleker og andre konkurranser. I tillegg får klubben tilgang til mange støtteordninger, rådgivning fra forbundskontoret og veiledning til å arrangere satsingsprosjektet aktivCampus. NSI har også en egen lederutdanning for styreledere- og medlemmer i studentidrettslagene, og et helt eget klubbutviklingskonsept for å hjelpe studentidrettslag med klubbdrift- og utvikling!

Under finner du mer info om de ulike fordelene og en kalender med våre kommende arrangementer.

Tilgang til NSIs lederutdanning

Dette omfatter blant annet samlinger og konferanser, internasjonal lederprakis, mentorprogram og mye annet spennende!

NSIs klubbutviklingskonsept

NSI har utviklet et eget klubbutviklingskonsept som er spesialtilpasset studentidrettslag. Konseptet hjelper deg med hvordan drive og utvikle et idrettslag, og inneholder en helt egen klubbhåndbok for studentidrettslag.

Kontaktperson

EmilieØdegård

Rådgiver klubb- og kompetanseutvikling