Regionale samlinger

Som et nytt pilotprosjekt tester NSI regionale samlinger som et tilskudd til forbundets utdanning- og utviklingstilbud. Første samling gikk av stabelen på hyggelige Skeikampen med Innlandsklubbene Lillehammer studentidrettslag, Elverum studentidrett, Rena studentidrettslag og NTNUI Gjøvik. Styreledere- og medlemmer fra samtlige klubber jobbet godt gjennom helgen med et variert program. På agendaen sto bl.a. styrekurs fra Innlandet idrettskrets, erfaringsutveksling, klubbutvikling og ikke minst Student-VM på skøyter i 2024.

Klare for Student-VM

Det ble satt av god tid til å jobbe med planleggingen av Student-VM 2024 på Hamar. Lokal forankring og unge ledere skal prege det internasjonale skøytemesterskapet – en utfordring som innlandsklubbene tar på strak arm.  Sammen fikk de jobbet godt med tiltak og workshops til stor glede for den nylig sammensatte organisasjonskomiteen som møtes til sin «Kick-off» i begynnelsen av november.

 

Vi setter virkelig pris på muligheten til å jobbe sammen med resten av Innlandet, og vi har virkelig blitt inspirert. Vi gleder oss allerede til neste gang!

Simen Krøgenes, Leder NTNUI

Vi takker klubbene for en strålende helg på Thon Skeikampen og for et knallbra engasjement!

 

Sofus Rasmussen

Fungerende generalsekretær (22.april-1.september) / Ansvarlig internasjonal aktivitet og organisasjon