Norge var representert i futsal herre ved NTNUI, som har spilt en god turnering. Gjennom turneringen har guttene vist god sportsånd, som resulterte i den gjeve Fair Play prisen.

Fair Play prisen deles ut til laget som utviser god sportsånd gjennom turneringen og er gode rollemodeller for idretten. Alle lag og delegasjoner har gjennom turneringen mulighet til å nominere lag til Fair Play prisen. I tillegg legger juryen vekt på antall gule/røde kort og lagde frispark.

Kaptein på NTNUI futsal herrer, Kristoffer Petteresen, sier at det er en sann fornøyelse å dra på tur med gjengen, og tror arrangøren har lagt merke til det sterke samholdet, backingen og heiingen på tvers av de norske lagene. Ekstra stas syns de det er å få prisen etter at både futsal damer og herrer valgte å benytte kapteinsbånd i regnbuefarger.

NTNUI Futsal uttrykker stor takknemlighet overfor møte med spillere, ledere, dommere og frivillige fra ulike land gjennom turneringen.

 

 

Å få Fair Play prisen er veldig stas for oss som lag. Å få en pris som dette ser jeg som et bevis på at vi som lag har lyktes svært godt med Fair Play arbeid. Arrangørene har gjort en svært god jobb med arrangementet, og det er gøy at futsal kan føre folk sammen

Kaptein NTNUI Futsal - Kristoffer Pettersen

Foto: Iver Davidson /NSI

 

Norges studentidrettsforbund er stolte av NTNUI futsal som står fram som rollemodeller i idretten og representerer Norge på en eksemplarisk måte!

Birte SundeLeirvåg

Ansvarlig nasjonale mesterskap og arrangement