This website requires JavaScript.
Skip to content
i-Kr4mpZF-X4
Foto: Alexander Ericsson / NSI

Opphold

Alle deltakere skal bo på Thon Hotel Victoria Hamar under forbundstinget. Hotellet har adresse Strandgata 21, 2317 Hamar og ligger rett ved togstasjonen. Deltakere bor på dobbeltrom med klubbkolleger så langt det lar seg gjøre, og alle vil dele rom med en av samme kjønn. Eventuell parkering på hotellet dekkes av den enkelte. Innsjekk fredag er fra kl 15 og utsjekk søndag er før kl 12. Det blir servert lett lunsj ved ankomst kl 15. Hotellet har gratis kaffe/te hele døgnet, og det vil bli servert pausemat og diverse snacks i tillegg til frokost, lunsj og middag. Dress code under tingforhandlingene er smart casual.

Reise og refusjon

Vi dekker hovedreise og opphold for alle delegater. Med dekking av hovedreise menes transport som togbillett t/r hovedstasjonen, fly t/r nærmeste flyplass, men ikke småreiser og lokal transport. Eksempelvis vil hovedreisen for reisende fra Oslo være tog t/r Hamar, mens for reisende fra Bergen vil hovedreisen være fly/tog/buss til nærmeste stasjon/flyplass. Deltakerne bestiller selv det billigste alternativet og legger ut for hovedreisen. Deretter refunderes dette av NSI i etterkant av samlingen. Ta vare på kvitteringer. For klubber som kun har én delegat dekker vi reise og opphold for inntil én observatør i tillegg til delegaten.

Øvrige klubber (som har flere enn én delegat) kan ha med seg én observatør. På grunn av kapasitet og plass, vil disse kunne melde seg på etter fristen 23. januar og «første mann til mølla»-prinsippet vil gjelde. Vi sender ut informasjon om antall plasser og påmelding når det nærmer seg. Eventuelle observatører må dekke reise selv og vil bli belastet kr 2000 for mat og opphold. Dette betales på forhånd gjennom vipps.

Frist for å melde seg på forbundstinget er 23. januar 2024. Påmelding er bindende. Delegater som ikke er påmeldt innen fristen må dekke organisering og kostnader for mat og opphold selv.

NIF har inngått avtale med VY om rabatt på tog og buss. Vi anbefaler at klubber fra samme område går sammen om bestilling slik at det blir billigst mulig.

Se tilbudet her.

Huskeliste

– Alle delegater må ha med egen pc (og lader) til tingforhandlingene
– Påmeldingen er først gyldig når betalingen er gjennomført.
– Møt forberedt og les gjennom tingpapirene på forhånd

Påmelding

Meld deg på innen 23. januar!

Betaling

Kr 450,- per person (inkludert gallamiddag) Vippsnummer: 712567

Mer informasjon