Etter 26 års ventetid skal Norges Studentidrettsforbund endelig arrangere Student-VM på hjemmebane. Det finner sted på Hamar i 2024, og det skal konkurreres på skøyter. Vi syns det er utrolig kult om studentene selv kan være med på å sette sitt preg på mesterskapet, og ønsker derfor at en fra vår egen medlemsmasse lager logoen til idrettsarrangementet. Logoen vil være godt synlig, og skal blant annet brukes på klær, banner, nettside, akkreditering, billetter, flyers, digitalt promomateriell og mye mye mer.

Ingen forslag er dårlige forslag og vi ønsker både kreative, kjedelige, morsomme, innovative og klassiske ideer velkommen, og håper at så mange som mulig ønsker å delta i konkurransen! Vi vil invitere vinneren av konkurransen inn til å ferdigstille sitt eget produkt og utvikle hele profilen om ønskelig, samt vinner vedkommende 10.000kr, hvor 5.000kr går til deg personlig og 5000kr til studentidrettslaget du tilhører.

 

Logoforslag sendes til Head of Communication Cesilie Øygard

Mail: cesilie.oygard@wucspeedskating2024.no Frist: 12.oktober 23:59

Viktig å tenke over når dere lager logo:

  • By og årstall skal inkluderes i logo (Hamar 2024)
  • Logoen må visuelt inneholde en U i en eller annen form som en «tribute» til «the University sport world»
  • Den må komme i ulike varianter som fungerer mot mørk og lys bakgrunn, samt kunne gjøres helt hvit og helt svart uten at det visuelle i logoen forsvinner.
  • Det skal konkurreres på skøyter
  • Arena er Vikingskipet, arrangør er Norge

Eksempel på tidligere logo:

eksempel på logo

Endelig logo blir vedtatt av organisasjonskomiteen.

Cesilie Øygard

Head of Communication | WUC Speed Skating 2024