EUSA Games (Student-EM)

Det internasjonale studentidrettsforbundet EUSA arrangerer Student-EM i Lodz, Polen fra 17. – 30. juli. Norge reiser med ca. 150 deltakere som har kvalifisert seg gjennom Norges studentidrettsforbunds offisielle Student-NM. Arrangementet avholdes i Polens 3. største by Lodz.

Oppgaver

Som kommunikasjonsansvarlig vil du ha det overordnede ansvaret for å styre NSIs sosiale medier under Student-EM, herunder Instagram og Facebook. Dette innebærer innholdsproduksjon, fotografier og publisering av relevant innhold om/fra de ulike idrettene/utøverne samt seremonier og premieutdelinger. Det vil også innebære å skrive artikler og kontakte lokalaviser.

 

Hva får du?

Som assisterende delegasjonsleder vil du bli en sentral del av Norges delegasjonsledelse og samarbeide tett med ansatte fra NSI under arrangementet. Du vil få akkreditering til alle arenaene og tilgang til eksklusive områder under arrangementet. NSI dekker reise, opphold, representasjonstøy og diverse annet utstyr. Du får innsikt i et av europas kuleste idrettsarrangementer og gleden av å bli kjent med den norske Student-EM-troppen. I tillegg får du mengder av nyttige erfaringer knyttet til arrangementledelse, kommunikasjjon, organsiering og mye annet. Ikke minst får du en sosial tur du aldri kommer til å glemme!

 

Fakta om Arrangmentet:

  • Over 6000 deltakere
  • Over 46 deltakerland
  • 20 forskjellige idretter
  • Over 1000 frivillige

Krav til søker:

  • Du må være student
  • Du må ha et gyldig medlemskap knyttet til et studentidrettslag med opptak i NSI.
  • Det er ønskelig å kunne vise til relevant erfaring for stillingen det søkes

Send søknad (med studentidrettslag), CV og eventuelt andre vedlegg til Sofus@studentidrett.no

Søknadsfrist: 19.april

Sofus Rasmussen

Ansvarlig internasjonal aktivitet og organisasjon