World Univeristy Games / Student-OL

Etter fire års ventetid er «Student-OL» endelig tilbake. Det internasjonale studentidrettsforbundet FISU arrangererer World Univeristy Games i Lake Placid fra 12. – 22. januar 2023. Norge skal delta i flere idretter og vi søker i den forbindelse en fotograf til den sentrale delegasjonsledelsen. Det blir høyt tempo, minusgrader og masse vintersport!

Lake Placid

Fire timer nord for Manhattan skal studenter fra hele verden samles og konkurrere i den historiske OL-byen Lake Placid. Som eneste by i verden med to arrangerte vinter-OL kan Lake Placid by på fantastiske anlegg, skikkelig vinter, OL-kultur og et vanvittig spennende arrangement. Det skal konkurreres i 12 ulike vinteridretter i det som blir et av 2023s største vinterarrangementer.

Hva får du?

Som fotograf vil du bli en sentral del av Norges delegasjonsledelse og samarbeide tett med ansatte fra NSI under arrangementet. Du vil få akkreditering til alle arenaene og tilgang til eksklusive områder under arrangementet. NSI dekker reise, opphold, representasjonstøy og diverse annet utstyr. Du får innsikt i et av verdens kuleste idrettsarrangementer og gleden av å bli kjent med den norske Student-OL-troppen. I tillegg får du mengder av nyttige erfaringer knyttet til arrangementledelse, kommunikasjon, organsiering og mye annet. Ikke minst får du en sosial tur du aldri kommer til å glemme!

Oppgaver

Som fotograf har du ansvar for å ta bilder av relevant innhold knyttet til Norges OL-tropp. Dette omfatter bilder fra konkurranser, premieutdelinger og seremonier. Du er også ansvarlig for redigering, albumer og vil jobbe tett med kommunikasjonsansvarlig om innholdsproduksjon og publisering. Det blir viktig å være rundt på mange arenaer for å få bilder av flest mulig utøvere og idretter.

World University Games Lake Placid 2023

Krav til søkere

  • Du er medlem i et studentidrettslag tilsluttet NSI
  • Du er student
  • Du har erfaring med fotografering, gjerne fra idrett
  • Du må ha mulighet til å være i Lake Placid, NY fra 12.-22. februar (eller store deler av arrangementet)

 

Send søknad, CV og gjerne bilder/portefølje til Sofus@studentidrett.no

SØKNADSFRIST: 11. oktober

Har du spørsmål?

Sofus Rasmussen

Fungerende generalsekretær (22.april-1.september) / Ansvarlig internasjonal aktivitet og organisasjon