Praktisk informasjon

Nettverkssamlingen varer fra lørdag til søndag og har fokus på nettverksbygging, erfaringsutvekslilng og kompetansebygging. Samlingen gjennomføres på et av Norges beste konferansehoteller, Thon hotel Oslo Airport. Nytt av året er at deltagerne selv har mulighet til å velge mellom fire temaer de selv ønsker å lære mer om. Målet med dette er å gi alle tettere oppfølging på deres spesifikke verv, og spesialisere kompetansen hver enkelt ønsker. Se de ulike temaene i programmet!

Valg av temaer skjer under påmeldingen og vi tar i bruk «førstemann til mølla»-prinsippet. I påmeldingen skriver du ned ditt 1. og 2. valg av hvilke temaer du ønsker å være med på. Det er tak på 25 deltakere per rom, så her gjelder det å være tidlig ute! Meldes det på færre enn åtte deltagere, skrotes temaet og de resterende deltakerne blir fordelt på andre emner.

Om dere er usikre på hvem som kan stille på samlingen på grunn av utskiftning av styrer eller andre grunner kan dere sende inn hvor mange dere ønsker å sende så så holder vi av plassene. Dere sender da inn navn og informasjon om deltakerne senere.

TID: 18.mars 12.00 – 19.mars 14.00

STED: Thon Hotel Oslo Airport

Thon Hotel Oslo Airport

Samlingen holdes på Thon Hotel Oslo Airport. Hotellet er et moderne konferansehotell med bankettlokaler og ligger i kort avstand fra Gardermoen. Det går både rute- og shuttlebuss fra Gardermoen til hotell. Se mer info her. Deltakerne vil bli plassert på rom med en av samme kjønn og med klubbkolleger så langt det lar seg gjøre.

Middag

Middagen lørdag blir tre-retters i eget lokale, hvor dresscode er smart casual. 

Personvern

Ved å melde deg på NSIs nettverkssamling godtar du at dine personopplysninger blir behandlet i tråd med NSIs personvernpolicy og at bilder tatt av NSIs fotograf vil kunne brukes av forbundet. Dersom du har spørsmål/henvendelser til dette kontakt forbundskontoret.

Påmeldingsfrist er 19.februar

Nasjonal aktivCampus samling

Hvordan vil aktivCampus se ut i 2023? Vi samler aktivCampus-gjengen i forbindelse med nettverkssamlingen.

Samlingen er en fin arena for overlapp av styrer og aktivCampusgrupper. Vi oppfordrer derfor å sende både gamle og nye styre/gruppe medlemmer. Vi skal utveksle erfaringer og jobbe sammen for å videreutvikle aktivCampus! Denne samlingen er kun for klubber som er en del av det aktivCampus konseptet.

  • 17.mars 17.00 – 18.mars 13.00
  • Thon Hotel Oslo Airport

Fredag

  • 17:00 – 18:00  Erfaringsutveksling
  • 18:00 – 19:00  Neste generasjon aktivCampus
  • 19:00 – 20:00  aktivUka 2023

Lørdag

  • 09:00 – 10:30  Kommunikasjons workshop
  • 10:30 – 11:30  Rigging av AC Expo
  • 12:00 – 13:00  aktivCampus Expo m/lunsj

Spørsmål om nettverkssamlingen?

Spørsmål om aktivCampus samlingen?

AmalieSkavnes

Prosjektleder aktivCampus (60%) | Idrettskonsulent (40%, vikariat)