Praktisk informasjon

Hvert år arrangerer NSI ledersamling for styreledere- og medlemmer i studentidretten. Samlingene legges opp med fokus på erfaringsoverføring, faglig påfyll og har en svært sosial profil. Her møter du resten av studentidrettsnorge til viktige diskusjoner og innholdsrike foredrag! Årets tema er «Back to Basics» og vi setter fokus på klubbdrift gjennom undertemaer som engasjement, frivillighet og rekruttering.

Thon hotell Oslo Airport

Samlingen holdes på Thon Hotell Oslo Airport. Hotellet er et moderne konferansehotell med bankettlokaler og ligger i kort avstand fra Gardermoen. Det går både rute- og shuttlebuss fra Gardermoen til hotellet. Se mer info her. Parkering ved hotellet dekkes av den enkelte. Vi forutsetter at alle deltakerne deltar på Ledersamlingen fra samling start fredag kl. 17:00 til samling slutt søndag kl. 14.00. Deltakere vil bli plassert på dobbeltrom med klubbkolleger så langt det går, og med en av samme kjønn.

Reiseutgifter og refusjon

Egenandelen for ledersamlingen er 350 kr per person. NSI dekker opphold for inntil fem deltakere og «hovedreise» tur-retur for inntil to deltakere. Studentidrettslaget som stiller med flere enn 5 personer vil bli fakturert 2500 kr i etterkant av samlingen. Maks antall settes til åtte deltakere per klubb. Med dekning av «hovedreise» menes transport som togbillett t/r hovedtogstasjon (f.eks. Kristiansand-Oslo S), fly t/r nærmeste flyplass (f.eks. Bergen-OSL Gardermoen), men ikke småreiser og lokal transport som tog t/r flyplass, t-bane til samlingssted o.l. Dette må dekkes av den enkelte. Deltakerne bestiller selv og legger ut for «hovedreisen» og får dette refundert av NSI i etterkant av samlingen. Dette gjøres gjennom refusjonsskjema som sendes ut fra NSI sentralt.

Ledermiddag

Lørdag kveld gjør vi stas på lederne våre med en ekstra fin tre-retters middag i eget lokale. Det blir taler, underholdning og innslag. Her må du (eller klubben din) gjerne komme med egen underholdning, men husk å gi beskjed til oss i forkant. Dress Code: pent (dress/kjole). Resten av helgen er casual utenom utendørs treningsøkt lørdag (medbrakt treningstøy).

Personvern

Ved å melde deg på NSIs ledersamling godtar du at dine personopplysninger blir behandlet i tråd med NSIs personvernpolicy og at bilder tatt av NSIs fotograf vil kunne brukes av forbundet. Dersom du har spørsmål/henvendelser til dette kontakt forbundskontoret.

Program

Fredag

17:00: Ankomst og registrering
18:00: Programstart: om NSI og velkommen v/ NSIs administrasjon
19:00: Hvordan motivere frivillige? v/ Henrik Syse, professor, filosof og tidligere nobelkomiteemedlem
20:00: Hvordan tilrettelegge for parautøvere i studentidrettslaget? v/ Bjørnar Erikstad, Daglig leder i Stiftelsen Vi
21:00: Middag

Lørdag
09:00: Programstart
09:15: Status aktivCampus v/ AC
10:00: Økonomi i studentidrettslaget v/BI Athletics Oslo
10:45: Workshop SL – Miljøinstruks v/ NSIs administrasjon
11:45: Felles para-økt utendørs
13:00: Lunsj
14:00: Mitt varsel – Håndtering av varslingssaker i studentidrettslaget v/ Cecilie Prebensen, Teamleder Verdiarbeid NIF
15:30: Pause
16:00: Kræsjkurs i mangfoldsutvikling v/ Frivillighetens år
17:00: Lett servering
17:20: Kræskurs i mangfoldsutvikling del 2 v/ Frivillighetens år
20:00: Ledermiddag

Søndag
10:00: God morgen!
10:15: Styrkebasert ledelse av frivillige v/ Karina Andersen, mental trener Uno-X Pro Cyckling Team
12.45: Oppsummering av ledersamlingen 2022
13:00: Felles lunsj
14:00: Hjemreise

Spørsmål til ledersamlingen?

Sofus Rasmussen

Fungerende generalsekretær (22.april-1.september) / Ansvarlig internasjonal aktivitet og organisasjon