Det internasjonale studentidrettsforbundet FISU arrangerer World University Games 2021 eller «Student-OL» i Chengdu, Kina etter to år med utsettelser. Norge skal delta i flere idretter og vi setter nå sammen det sentrale støtteapparatet som skal bistå den norske delegasjonen gjennom arrangementet 28. juli – 8. august.

Lederpraksis

Vi søker nå en studentidretter til å være fotograf under Chengdu2021  gjennom vår internasjonale lederpraksis. Som en del av NSI utdanningsprogram tilbyr vi medlemmer i studentidrettslag plasser i våre internasjonale delegasjonsledelser. Her får du en helt unik erfaring ved å jobbe på innsiden av et av verdens største idrettsarrangementer.

Oppgaver

Som fotograf vil du bli en sentral del av Norges delegasjonsledelse og samarbeide tett med ansatte fra NSI under arrangementet. Du vil få akkreditering til alle arenaene og tilgang til eksklusive områder under arrangementet. Du har ansvar for å ta bilder av relevant innhold knyttet til Norges OL-tropp. Dette omfatter bilder fra konkurranser, premieutdelinger og seremonier. Du er også ansvarlig for redigering, albumer og vil jobbe tett med kommunikasjonsansvarlig om innholdsproduksjon og publisering. Det blir viktig å være rundt på mange arenaer for å få bilder av flest mulig utøvere og idretter. Det må tas bilder både utendørs og innendørs.

Personlige egenskaper / Erfaring

Du bør være selvgående, effektiv og handlekraftig. Det er ønskelig med erfaring fra idrettsfotografering tidligere, og spesielt fra arrangement.

Kvalifikasjoner / krav til søker

  • Du må være student
  • Du må være medlem i et studentidrettslag tilknyttet NSI
  • Du må kunne reise til Kina i tidsrommet 28. juli – 8. august
  • Du bør beherske god muntlig og skriftlig engelsk
  • Du må benytte eget utstyr

Hva får du?

  • NSI dekker reise, opphold og bevertning for hele arrangementet
  • En attest fra forbundet for jobben som fotograf
  • En opplevelse du aldri vil glemme på et av verdens største idrettsarrangementer
  • En helt unik innsikt og erfaring fra internasjonal idrett og arrangementledelse

Søknadsfrist: 1. april

Send CV, portofølje og Søknad til:

Sofus Rasmussen

Fungerende generalsekretær (22.april-1.september) / Ansvarlig internasjonal aktivitet og organisasjon