Det europeiske studentidrettsforbundet EUSA arrangerer EUSA Games eller «Student-EM» i Ungarn. Norge skal delta i flere idretter og vi setter nå sammen det sentrale støtteapparatet som skal lede den norske delegasjonen gjennom arrangementet 7.-25. juli.

Lederpraksis

Vi søker nå etter 1-3 studentidrettere til stillingen «Assisterende delegasjonsleder» gjennom vår internasjonale lederpraksis. Som en del av NSI utdanningsprogram tilbyr vi styreledere- og medlemmer i studentidrettslag og arrangørkomiteer plasser i våre internasjonale delegasjonsledelser. Her får du en helt unik erfaring ved å jobbe på innsiden av internasjonale fleridrettsarrangementer.

Oppgaver

Som assisterende delegasjonsleder vil du være en del av lederteamet til NSI under arrangementet. Dine oppgaver vil være tilknyttet organisering og logistikk, og du vil jobbe tett med delegasjonslederen på koordinering av ankomster, innlosjering og avreiser. Du vil ha tett dialog med arrangør og jobbe for at de norske utøverne skal ha gode forutsetninger for å levere gode idrettsprestasjoner på banen. Oppgavene vil være svært variert og du vil måtte være innstilt på å jobbe praktisk så vel som administrativt.

EUSA Games 2022: Aftermovie

Personlige egenskaper

Du bør være selvgående, effektiv og handlekraftig. Du må tåle varierte oppgaver i til tider hektiske omgivelser. Du vil jobbe svært teamorientert og det er en stor fordel at du er god til å samarbeid og kommuniserer tydelig med andre.

Kvalifikasjoner / krav til søker

  • Du må være student
  • Du må være medlem i et studentidrettslag tilknyttet NSI
  • Du må kunne reise til Ungaren 7.-18. juli og/eller 17.-25. juli
  • Du må beherske god muntlig og skriftlig engelsk

Hva får du?

  • NSI dekker reise, opphold og bevertning for hele arrangementet
  • En attest fra forbundet for jobben som assisterende delegasjonsleder
  • En opplevelse du aldri vil glemme på et av verdens største idrettsarrangementer
  • En helt unik innsikt og erfaring fra internasjonal idrett og arrangementledelse

Søknadsfrist: 5. april

Send CV og Søknad til:

Birte SundeLeirvåg

Ansvarlig nasjonale mesterskap og arrangement