Det internasjonale studentidrettsforbundet FISU arrangerer World University Games 2021 eller «Student-OL» i Chengdu, Kina etter to år med utsettelser. Norge skal delta i flere idretter og vi setter nå sammen det sentrale støtteapparatet som skal lede den norske delegasjonen gjennom arrangementet 28. juli – 8. august.

Lederpraksis

Vi søker en studentidretter til stillingen «Assisterende delegasjonsleder» gjennom vår internasjonale lederpraksis. Som en del av NSI utdanningsprogram tilbyr vi styreledere- og medlemmer i studentidrettslag plasser i våre internasjonale delegasjonsledelser. Her får du en helt unik erfaring ved å jobbe på innsiden av et av verdens største idrettsarrangementer.

Oppgaver

Som assisterende delegasjonsleder vil du være en del av lederteamet til NSI under arrangementet. Teamet vil bestå av leder, nestleder, en fotograf, en kommunikasjonsansvarlig og to fysioterapeuter. Dine oppgaver vil være tilknyttet organisering og logistikk, og du vil jobbe tett med delegasjonslederen på koordinering av ankomster, innlosjering og avreiser. Du vil få ansvaret for å akkreditere norske utøvere, innlosjere de i deltakerlandsbyen og koordinere transport. Du vil ha tett dialog med arrangør og jobbe for at de norske utøverne skal ha gode forutsetninger for å levere gode idrettsprestasjoner på banen. Oppgavene vil være svært variert og du vil måtte være innstilt på å jobbe praktisk så vel som administrativt.

Personlige egenskaper

Du bør være selvgående, effektiv og handlekraftig. Du må tåle varierte oppgaver i til tider hektiske omgivelser. Du vil jobbe svært teamorientert og det er en stor fordel at du er god til å samarbeid og kommuniserer tydelig med andre.

Kvalifikasjoner / krav til søker

  • Du må være student
  • Du må være medlem i et studentidrettslag tilknyttet NSI
  • Du må kunne reise til Kina i tidsrommet 28. juli – 8. august
  • Du bør beherske god muntlig og skriftlig engelsk

Hva får du?

  • NSI dekker reise, opphold og bevertning for hele arrangementet
  • En attest fra forbundet for jobben som assisterende delegasjonsleder
  • En opplevelse du aldri vil glemme på et av verdens største idrettsarrangementer
  • En helt unik innsikt og erfaring fra internasjonal idrett og arrangementledelse

Søknadsfrist: 1. april

Send CV og Søknad til:

Sofus Rasmussen

Fungerende generalsekretær (22.april-1.september) / Ansvarlig internasjonal aktivitet og organisasjon