Førde studentidrettslag, Studentspretten Sogndal, NTNUI Ålesund og Volda studentidrettslag var samlet 3. og 4. februar til diskusjoner, erfaringsutveksling og faglig påfyll på Thon Hotel Ålesund. Høyt engasjement var gjennomgående da klubbene fikk diskutere utfordringer og muligheter på sine lokale studiesteder.

På lørdag ble det diskutert politikk og erfaringer. I tillegg var Møre og Romsdal idrettskrets på plass med et spesialtilpasset styrekurs før en samlet gjeng styremedlemmer- og ledere spiste en god middag på hotellets restaurant. Søndagen ble brukt til en gjennomgang av aktivCampus og «Mitt varsel» før klubbene fikk diskutere hvordan de selv kunne etablere et bedre samarbeid på tvers av den regionale studentidretten. Det ble nedsatt mange gode tiltak, og vi gleder oss til å følge med videre på studentidretten i området!

Det var veldig fint å få møte de andre studentidrettslagene - det motiverte til å etablere et bedre samarbeid på tvers av klubbene, vi jobber med mye av det samme!

Henrik Vorkinn, Leder NTNUI Ålesund