Utdanning/jobb: Bachelor Sports Management NIH. Jobber i dag som prosjektleder for Ona Live (som arrangerer KK-mila og Ett Glass Festivalen)
Frivillig verv/erfaring: Head of Delegation EUSA Games 2022, styremedlem & økonomileder NIHI, leder aktivCampus Oslo 2021, frivillig under Studentlekene Oslo 2021 og frivillig på Holmenkollen skifestival 2020.

Det er utrolig gøy at vi endelig kan invitere til et INTERNASJONALT (!) arrangement etter korona, og ikke minst på hjemmebane – hvor vi skal samle studentidrettsutøvere fra hele verden. Gleder meg til å bli kjent med mange, lære mye nytt og ikke minst være tilstede på et historisk arrangement i den norske studentidrettshistorien!

Utdanning/jobb: Mastergrad Finans fra NHH våren 2023
Frivillig verv/erfaring: Økonomiansvarlig NHHI, mentor i mentorordningen for bachelorstudenter, regnskapsmedarbeider i regnskapsgruppen ved NHHS

Studentidretten har vært en sentral del av hele min studietid. Jeg gleder meg til å bli kjent med resten av komitéen og ta fatt på oppgaven med å arrangere et minnerikt Student-VM for både utøvere og frivillige.

Utdanning/jobb: Bachelor Sports Management Lillehammer, årsstudium NIH; fysisk aktivitet og funksjonshemning.
Frivillig verv/erfaring: Frivillig under VM i Falun 2015, Ungdoms-OL 2016, VM orientering 2019, Para-VM 2022.

Det jeg gleder meg mest til med tanke på  Student- VM er; å møte alle de frivillige og få til gode samarbeid.

Utdanning/jobb: Årsstudium ved NIH og BI, Bachelor sports management Lillehammer
Frivillig verv/erfaring: Leder LSI, arrangør Fåberg/Tine fotballskole

Jeg gleder meg til å samarbeide med flinke folk som kan bidra til utvikling og samtidig utfordre meg og ikke minst er det å kunne bidra til å lage et VM noe som i seg selv høres kjempe kult ut, og noe jeg tror jeg kan ta med meg videre i min karriere fremover som et av forhåpentligvis mange høydepunkter i fremtiden!

Utdanning/Jobb: Årsstudium i økonomi og administrasjon, påbegynt bachelor i arkitektonisk lysdesign.
Frivillig verv/erfaring: Skøytetrener og styremedlem i Hamar Idrettslag skøyter, frivillig under flere skøytestevner i de fleste roller (benken, el-tidtaking, starter på klubbløp, assisterende overdommer, linje-, sving- og vekslingsdommer).

Jeg ser frem til å lære enda mer om det å arrangere større skøytestevner

Utdanning/jobb: Mastergrad i Strategi og ledelse ved NHH
Frivillig verv/erfaring: Logistikksjef Studentlekene Bergen Challenge 2022, PR-sjef NHHS Profileringsutvalget, treningsansvarlig NHHI Håndball

Jeg gleder meg til å bli en sammenspleiset gjeng som skal skape uforglemmelig minner for ikke bare oss selv, men for alle utøvere også.

Utdanning/jobb: Bachelor Faglærer kroppsøving og idrett høgskolen Innlandet Elverum, påbegynt bachelor Sykepleie
Frivillig verv/erfaring: Del av delegasjonsledelsen EUSA Games 2022, frivillig hos røde kors Elverum.

Jeg gleder meg mest til å se mange nasjoner forenes gjennom det sosiale, kulturelle og selvfølgelig det sportslige. OG å vise hva norsk studentidrett kan by på!

Utdanning/jobb: Bachelor økonomi og administrasjon, tar nå idrett&bærekraft og idrettens lederskap på NIH, mentee i årets mentorprogram for unge ledere i norsk idrett
Frivillig verv/erfaring: Ungdomsutvalget Vestland idrettskrets, Studentambassadør SLBC, Leder BI Athletics Bergen, internship TV2 Sporten, Assisterende delegasjonsleder EUSA Games

Jeg gleder meg mest til å utfordre meg selv på nye områder, og ikke minst det å få være med på å arrangere Student-VM på hjemmebane.