Veldig inspirerende å sparre med så fremoverlente mennesker som bruker så mye av sin tid til å tilrettelegge for at andre kan få best mulig tilbud.

Markus Arendt Karlson

Student VM

I februar 2024 skal det arrangeres student VM på skøyter i Vikingskipet på Hamar. Med i arrangørkomiteen har vi 9 dyktige unge ledere som du kan bli bedre kjent med her.

Under denne samlingen handlet det mer om å bli kjent å skape et godt fundament for samarbeidet som skal skje over det neste året. Samtidig som at deltagerne skulle bli kjent, var det også faglige workshop slik at komiteen kunne begynne å legge kursen for rammene rundt et VM.

Det er deilig å endelig være i gang med planleggingen! Det er en utrolig engasjert gjeng som har store planer for mesterskapet og vi gleder oss til veien videre.

Cesilie Øygard

Student-VM trenger frivillige!

Kunne du tenke deg å være med å arrangere det første Student-VM på 26 år?

Dette er en unik mulighet til å skaffe verdifull arrangement erfaring og samtidig som du får være med å arrangere et VM. Dette er spesielt relevant for deg som studerer Sports Management, prosjektledelse eller ser for deg en fremtid innen event og arrangement.

Ta kontakt med Sofus eller Yngvild om dette appellerer til deg!

Sofus Rasmussen

Fungerende generalsekretær (22.april-1.september) / Ansvarlig internasjonal aktivitet og organisasjon

Yngvild Larsen Schei

Leder marked og kommunikasjon | Head of International Relations (i foreldrepermisjon fra 1.juni 2023)