This website requires JavaScript.
Skip to content

Studentidrettslisens Standard: Denne får du automatisk gjennom påmeldingen din på nasjonale mesterskap og har en verdi på 14kr. Denne dekker de mest alvorlige skadene, og du er først forsikret fra invaliditetsgrad 15%.

Studentidrettslisens Pluss: I tillegg til det som dekkes i lisensen over er du her også dekket fra invaliditetsgrad 5%.  Ved å forsikre deg med Studentidrettslisens Pluss er du også godt dekket for skader som krever tannbehandling, fysioterapi og medisinsk behandling for øvrig. I denne lisensen er du også dekket for korsbånd, leddskader og andre småskader som kan føre til varig mén. Se detaljer for hva lisensen dekker i oversikten under.

Studentidrettslisens Pluss koster 175 kroner p.a., og kjøpes i påmeldingssystemet samtidig som du melder deg på konkurranser i regi av Norges studentidrettsforbund. Forsikringen kan også kjøpes i Norges studentidrettsforbund sin vipps-butikk for arrangement på Vipps nr: 729939. PS – Merk betalingen med navn slik at vi får registrert din forsikring!

Link til skademeldingsskjema 

Skjermbilde Studentidrettslisens Pluss

Birte SundeLeirvåg

Ansvarlig nasjonale mesterskap og arrangement

Mer informasjon