Hvert år arrangerer NSI ledersamling for styreledere og -medlemmer i studentidretten. Samlingene legges opp med fokus på erfaringsoverføring, faglig påfyll og har en svært sosial profil. Her møter du resten av studentidrettsnorge til viktige diskusjoner og innholdsrike foredrag!

Thon Hotel SNØ

Samlingen holdes på Thon Hotel SNØ. Et av Norges beste konferansehoteller med fantastiske fasiliteter, flotte rom og helårsarenaen SNØ vegg i vegg. Det går tog til Lørenskog stasjon, som ligger like utenfor hotellet. Parkering ved hotellet dekkes av den enkelte. Vi forutsetter at alle deltakerne deltar på Ledersamlingen fra samlingsstart fredag kl. 17:00 til samlingsslutt søndag kl. 14:00. Deltakerne vil bli plassert på dobbeltrom med klubbkolleger så langt det går og med samme kjønn.

Pris

Earlybird-pris: Du får 20% avslag ved bestilling før 15. september ved bruk av rabattkoden LEDER24

Ordinær pris: 400 kr per person

Reiseutgifter og refusjon

NSI dekker opphold for inntil fem deltakere og “hovedreise” tur-retur for inntil to deltakere. Studentidrettslag som stiller med flere enn 5 personer vil bli fakturert 3000 kr per person i etterkant av samlingen. Maks antall deltakere settes til åtte personer per klubb. Dersom en har med ledere fra aktivCampus eller arrangementskomiteer avtales dette direkte med NSI.

Deltakerne bestiller selv det billigste alternativet og legger ut for “hovedreisen” og får dette refundert av NSI i etterkant av samlingen. Ta vare på kvittering/billett. Regusjonssøknad må sendes senest to uker etter endt arrangement, via Visma.

*Med dekning av «hovedreise» menes transport som togbillett t/r hovedtogstasjon (f.eks. Kristiansand-Oslo S), fly t/r nærmeste flyplass (f.eks. Bergen-OSL Gardermoen), men ikke småreiser og lokal transport som tog t/r flyplass, t-bane til samlingssted o.l.

aktivCampus

I år legges den årlig aktivCampus samlingen inn i Ledersamlingen. Vi inviterer alle aktivCampus styrer og grupper som er en del av NSIs nasjonale aktivCampus konspetet til samlingen. Deltakerne vil ta del i opplegget til Ledersamlingen, samt ha et eget opplegg i på lørdagen med erfaringsutveksling fra årets aktivUka. Det sendes ut egen informasjon til aktivCampus klubbene. Hvert studentidrettslag kan melde på 4 personer som aktivCampus deltakere.

NB! Huk av “aktivCampus” i påmeldingen. Om ikke blir dere ikke påmeldt som aktivCampus deltaker.

Ledermiddag

Lørdag kveld gjør vi stas på lederne våre med en ekstra fin tre-retters middag i eget lokale. Det blir taler, underholdning og innslag. Her må du (eller klubben din) gjerne komme med egen underholdning, men husk å gi beskjed til oss i forkant.

Dresscode: Pent (dress/kjole). Resten av helgen er casual utenom treningsøkt lørdag. Ta med treningsklær, varme klær og kostyme til akekonkurranse.

100%-deltakelse

Vi forutsetter at alle deltakerne deltar på Ledersamlingen fra samlingsstart fredag kl. 17:00 til samlingsslutt søndag kl. 14:00. Dette innebærer ledermiddag lørdag kveld. Deltakere blir plassert på dobbeltrom med klubbkolleger så langt det går, og med en av samme kjønn.

Personvern

Ved å melde deg på NSIs ledersamling godtar du at dine personopplysninger blir behandlet i tråd med NSIs personvernpolicy og at bilder tatt av NSIs fotograf vil kunne brukes av forbundet. Dersom du har spørsmål/henvendelser til dette kontakt forbundskontoret

Påmelding

Frist: 4. oktober

Årets tema er “Engasjement”, som vi skal jobbe med gjennom blant annet foredrag, workshops og paneldebatt. Gjennom helgen legger vi tilrette for nettverksbygging, fysisk aktivitet og faglig påfyll.

Ledersamlingen åpnes med foredrag av grunnleggeren av MOT, Atle Vårvik. Vårvik er tidligere toppidrettsutøver, og deltok blant annet under OL på Lillehammer. I etterkant av foredraget blir det åpnet for spørsmål.

Fredag kveld er det felles middag på hotellet.

Lørdag starter vi med den tradisjonelle “Studentidrettsledernes time”, hvor dere selv styrer samtaletema og får en unik mulighet til å snakke sammen på tvers av klubber og roller. Videre retter fokuset seg mot arrangement og mesterskap, en av grunnpilarene i studentidretten. Vi ser på mulighetene ditt studentidrettslag har til å arrangere mesterskap og hvilken hjelp og støtte dere får fra NSI ved å arrangere. Ikke minst er vi interessert i å høre hva som skal til for at din klubb ønsker å arrangere mesterskap.

Vi tar et avbrekk midt på dagen med god lunsj, og ikke minst den (snart) tradisjonelle ake-konkurransen i anlegget til SNØ! Her blir det konkurranse om beste kostyme og beste aketriks! Etter lunsj legger vi tilrette for videre erfaringsutveksling innen ulike tema.

Lørdagen avsluttes med en finere ledermiddag.

Søndagen kickstartes med mentaltrener Karina Andersen Aas som kommer rett fra Tour de France med sykkellaget UnoX. Her vil du bli utfordret som leder, og får med deg nye perspektiv innen styrkebasert ledelse og din rolle som leder.

Detaljert program og tidspunkter kommer. 

 

Takk til våre samarbeidspartnere Kias, Thon, Norsk Tipping og Select som gjør det mulig for oss å gjennomføre ledersamlingen.

EmilieØdegård

Rådgiver klubb- og kompetanseutvikling

For aktivCampus spørsmål:

AmalieSkavnes

Prosjektleder aktivCampus (60%) | Idrettskonsulent (40%, vikariat)