Gjennom fire dager med idrettsgjennomføring, idrettsglede og kulturarrangement er årets største arrangement vel gjennomført. Totalt ble de konkurrert i 23 idretter, hvor 19 av disse var Student-NM.

Onsdag ble det hele kickstartet med et stilig dødseshow. Publikumsrekorden fra 2022 ble slått med god margin, og til slutt stakk Amalie Kupka av med seieren på 10m, som eneste kvinne i klassen. Mageplask, show og god stemning ble servert og satt standarden for resten av uken.

Torsdag og fredag startet resten av idrettene. Her ble det konkurrert i alt fra vannsklie til futsal. Kulturarrangement som live pod i forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse og universitetenes roast bidro til at Studentlekene Bergen har et tilbud for alle! Et nytt Sportsshow-konsept så dagens lys på fredagen, og en fullsatt sal lo i to timer i strekk.

Lørdag spilte mange av idrettene finaler. EM-kvalifiseringer ble vunnet, medaljer delt ut og deltakerne gjorde seg klare for kveldens bankett. I selveste Dovregubbens Hall og Peer Gynt-salen i Grieghallen ble det servert god mat, taler, show og musikk.

Arrangør av SL Bergen, Bergen Challenge har nok en gang stelt i stand et knallbra arrangement! Tusen takk!

Birte SundeLeirvåg

Ansvarlig nasjonale mesterskap og arrangement