Gjennom kåringen av årets unge idrettsleder ønsker Assessit og Norges idrettsforbund å hedre, sette fokus på og fremme ungt lederskap i norsk idrett. Det kåres fem regionale vinnere, som er med i finalen om tittelen årets unge idrettsleder.

Vi er takknemlig for å ha så mange  engasjerte, kunnskapsrike og reflekterte ledere i studentidretten. Nå har Assessit og Norges idrettsforbund vurdert alle i NSIs presidentskap til regional vinnere i sine regioner – det er vi stolte av!

Gratulerer til Amalie Husby, Martin Dønland og Idun Eide Stavseng! 

Vi vil samtidig gratulere Malin Øie som regional vinner i region Agder, Vestfold, Telemark og Viken, og Magnus Hesjedal Hartwig som regional vinner i region Vestland og Rogaland.

Vinnerne får invitasjon til å delta på en samling på Olympiatoppen. Der vil de få karriereveiledning og coaching for videre karriere. I tillegg får de en personlighetstest med tilbakelesing av en erfaren partner i Assessit. De vil også få tilgang til å prøve Assessit sin digitale ledersimulator, der de vil kunne øve seg på å være leder ved hjelp av teknologi bygget på gamification – og spillprinsipper. Dette er den mest moderne formen for ledertrening.

 

Norges studentidrettsforbund ønsker å takke Assessit og Norges idrettsforbund som anerkjenner og synliggjør verdien i ungt lederskap i norsk idrett.