Var du forberedt på en medalje i et av verdens største vinteridrettsarrangement for studenter? 

Jeg forventet å kjempe om medaljer i dette mesterskapet. Men selvsagt etter to dårlige renn begynner det å surre litt tanker i hodet. Dog var 10km klassisk øvelsen jeg på forhånd hadde utpekt som min største sjanse.

Fornøyd med resultatet? 

Jeg er fornøyd med resultatet, men samtidig kjenner jeg på at fallet mitt i første runde kan ha kostet meg gullet. jeg er fornøyd med egen innsats og gjennomføring da jeg greide å nullstille og fortsette løpet med en avslutning som tok meg opp en plassering.

Hvordan er det å delta her i en stor tropp fra Norge med flere idretter? 

Det er kjempegøy at vi er så mange med i år. Det er god lagstemning når vi er i kantinen eller i bussen under transport. Vi har mye til felles med studier og idrettssatsing så det er alltids mye å prate om.

Hva tror du om dine videre sjanser her? Hva gjenstår?

Jakstarten i morgen blir veldig spennende. Både jeg og Andreas har gode muligheter til å ta igjen Japaneren i front, og vi er begge sultne etter at seieren glapp i dag. Deretter er det stafett, som jo er stafett, alltids spennende, men vi har sjans på medalje. 30km skate til slutt blir en real finale på mesterskapet, og i løypene som er her vil det bli et tøft skirenn. Går selvsagt for medalje i alle de gjenstående skirennene, men ting må klaffe om vi skal opp på pallen.

wug23_TorbjørnWiik_10kmMedalje-10