Studietur til Brussel 2011

Spørsmål merket * er obligatoriske.

Søknaden vil behandles når påmeldingsfristen utløper 19. september. Du kan forvente svar på søknaden innen 23.09.

Egenandel på kr 250,- innbetales da til NSIs konto: 5134.0608.449.

Overnatting, kost og losji, samt seminarutgifter dekkes av Norges Studentidrettsforbund (NSI). NSI dekker også billigste reisealternativ (lavpris/studentpris) fra ditt studiested til/fra Oslo (ikke lokaltransport). Unngå høye reisekostnader ved å bestille tidlig! NB: Fly t/r Oslo-Brussel bestilles av NSI, og ikke av deltakeren.

Spørsmål kan rettes til Marius H. Johannessen på telefon 21029860/91388617 eller på mail marius@studentidrett.no.

Siste nytt

Norges idrettsforbund har utarbeidet et fellesidrettslig e-kurs om koronavett. Idrettens koronavettkurs er et smittevernkurs for utøvere og deltakere på arrangementer i regi av idretten. Kurset tar ca 10 minutter å gjennomføre og er obligatorisk for alle som skal delta på arrangement i regi av Norges studentidrettsforbund.

Vil du være med å påvirke e-sportens utvikling i norsk studentidrett? Søk om plass i vårt nye e-sportutvalg!

På Badmintontinget 5. - 6. september ble NTNUIerne Emilie Storvik og Camilla Stokkaune valgt inn som styremedlemmer i Norges Badmintonforbund; Emilie som frittstående styremedlem og Camilla som nestleder i kompetansekomiteen. Begge har bakgrunn fra studentidretten som aktive og tillitsvalgte i NTNUI Badminton. Les mer om hva de ønsker å få til!

Etter en lang aktivitetspause i studentidretten, var sulteforede NTNUI-Triatleter ustoppelige på hjemmebane i Trondheim! 

Årets ledersamling blir avholdt på Thon Hotel Linne 23.-25. oktober. Samlingen er rettet mot ledere og styremedlemmer i studentidrettslag og arrangørkomiteer. Velkommen til en spennende og innholdsrik helg!

Påmeldingsfrist 9. oktober 

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler