Standard objektvisning. Klikk for å lage en ny tilpasset mal, Node-ID: 3608, Objekt-ID: 10263

Sommerinformasjon fra NSI!

Sommerinformasjon fra NSI!

Sommervarmen er på vei, og vi i Norges Studentidrettsforbund vil benytte anledningen til å informere om noen aktuelle nyheter før vi alle går ut i ferie.

Som dere kanskje allerede vet lyser vi ut Idrettskonsulent stillingen, med frist 15. juli, les mer om hvordan du kan søke stillingen i egen sak under. Der finner du også informasjon og påmelding til årets Aktivitetskurs på Olympiatoppen 21.-23. september. Vi vil også oppfordre dere alle til å melde dere på høstens store studentidrettsbegivenhet Studentlekene Bergen Challenge 2012. Påmeldingen finner du her. 

Årest Ledersamling vil gjennomføres i Kristiansand, hvor våre venner i KSI inviterer oss til en kompetanserik helg 26.-28. oktober. Mer informasjon om dette følger i august.

På grunn av ferieavvikling, vil forbundskontoret ha redusert bemanning i sommer, og være stengt i uke 29 og 30.

Med dette vil vi ønske vi alle våre medlemmer en riktig god sommer!

0

Siste nytt

Norges idrettsforbund har utarbeidet et fellesidrettslig e-kurs om koronavett. Idrettens koronavettkurs er et smittevernkurs for utøvere og deltakere på arrangementer i regi av idretten. Kurset tar ca 10 minutter å gjennomføre og er obligatorisk for alle som skal delta på arrangement i regi av Norges studentidrettsforbund.

Vil du være med å påvirke e-sportens utvikling i norsk studentidrett? Søk om plass i vårt nye e-sportutvalg!

På Badmintontinget 5. - 6. september ble NTNUIerne Emilie Storvik og Camilla Stokkaune valgt inn som styremedlemmer i Norges Badmintonforbund; Emilie som frittstående styremedlem og Camilla som nestleder i kompetansekomiteen. Begge har bakgrunn fra studentidretten som aktive og tillitsvalgte i NTNUI Badminton. Les mer om hva de ønsker å få til!

Etter en lang aktivitetspause i studentidretten, var sulteforede NTNUI-Triatleter ustoppelige på hjemmebane i Trondheim! 

Årets ledersamling blir avholdt på Thon Hotel Linne 23.-25. oktober. Samlingen er rettet mot ledere og styremedlemmer i studentidrettslag og arrangørkomiteer. Velkommen til en spennende og innholdsrik helg!

Påmeldingsfrist 9. oktober 

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler