Vil du være en del av det medisinske støtteapparatet under Sommeruniversiaden 2017?

Vi søker tre fysioterapeuter til det medisinske støtteapparatet til Norge under verdens største idrettsarrangement, Sommeruniversiaden Taipei 2017. 

Sommeruniversiaden i Taipei er verdens største idrettsarrangement i 2017 med over 13 000 deltakere, fordelt på 21 idretter, og vi søker nå tre fysioterapeuter, fortrinnsvis fra våre medlemsklubber, til å ta hånd om oppgavene som ligger til det sentrale støtteapparatet under et slikt arrangement. Dere får dekket reise og opphold i Taipei hvor dere bor i en landsby med resten av delegasjonen. Alt dere trenger av mat og annet utstyr, samt delegasjonsbekledning er inkludert. Dere vil få god briefing i forkant av Universiaden, samt jobber dere tett med det administrative støtteapparatet som bistår med alt av praktiske behov.

Norges Studentidrettsforbund sender i år ca. 50 utøvere fordelt på 7 idretter.

Bueskyting
Basketball
Biljard
Friidrett
Turn
RG
Taekwondo

Arbeidstid

I forkant av lekene må dere sette av en dag til møtevirksomhet for en gjennomgang av oppgaver under Universiaden.

Fysioterapeut 1:

Ankomst: 13.august (avreise Norge 12.august)
Avreise: 31. august

Fysioterapeut 2 og 3:

Ankomst: 18. august (avreise Norge 17.august)
Avreise: 31. august

Dersom du har behov for tilpasning i avreisedatoer (tidligere/seinere avreise for eksempel) kan dette la seg ordne.

Oppgaver og kvalifikasjoner:

Du må være autorisert fysioterapeut, og helst ha bakgrunn fra idretten selv. Det er en fordel om du er manuelterapeut og/eller idrettsfysioterapeut eller har jobbet litt med idrettsutøvere. I tillegg bør du ha kurs i kinesioteiping og ha tatt et nålekurs. Du bør helst ha idrettsmedisinsk grunnkurs 1 og 2 og du bør også ha tatt antidopingkurs for ledsagere dersom de norske utøverne trenger bistand.

Du bør ha stor arbeidskapasitet, være fleksibel og løsningsorientert og mestre engelsk. Du følger gjerne med et lag/utøvere under konkurranse og/eller trening og bistår ved behov både på arena før konkurranse og på et eget behandlingsrom etter konkurranse.

Ta kontakt med Yngvild Schei ved ytterligere spørsmål
yngvild@studentidrett.no
419 01 963

Søknadsfrist: søndag 7.mai

Send inn søknad til yngvild@studentidrett.no

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishCookies