Vil du delta på FISUs frivillighetsakademi i Kazan?

For første gang i historien arrangerer FISU, det internasjonale studentidrettsforbundet, "FISU Volunteer Leaders Academy in Kazan", 2.-8. juli. Søk nå og få en opplevelse for livet, helt gratis!  

Den første utgaven av frivillighetsakademiet i regi av FISU tar sikte på å samle ekspertisen innenfor frivillighet i internasjonale idrettsarrangement. Akademiet finner sted i Kazan, Russlands idretts- og frivillighetshovedstad, hvor man kan bygge videre på arven etter Sommeruniversiaden i Kazan 2013. 

Formål

Arrangementet tar sikte på å samle ledere innen frivillighet fra 170 medlemsland, som sammen kan motivere og lære av hverandre. 

Forumet er tenkt som et middel til å hjelpe unge ledere fra hele verden til å aktivt bidra inn i en internasjonal frivillighetsbevegelse og således promotere interkulturell dialog og internasjonalt samarbeid til det beste for studentidrett verden over. 

Program

Akademiet går over 7 dager med omfattende pedagogiske arrangementer, kurs, seminarer samt underholdende kulturelle aktiviteter. 

Til de vanlige foredragene vil det være høy kvalitet med universitetesprofessorer og næringslivscoacher, samt har arrangørene lagt opp til masterforelesninger med eksperter fra IOC, UNESCO og WADA og representanter fra organisasjonskomiteer fra fremtidige Universiader. 

Deltakelse

Man må være student og mellom 18-27 år for å delta. I tillegg til en bekreftelse på studentstatus må deltakeren ha tidligere erfaring som frivillig, eller aktivt jobbe med frivillig aktivitet på sitt universitet/høgskole. 

Kostnad

Deltakelse på det aller første frivillighetsakademiet i regi av FISU er gratis og arrangør dekker alle kostnader knyttet til deltakelse; reise, overnatting, mat. 

Send inn søknad innen 30.mars til nsi@studentidrett.no hvor du beskriver ditt frivillige engasjement og motivasjon for deltakelse.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishCookies