Mats Kristoffersen hedret på NSIs nettverkssamling

Mats Kristoffersen hadde sitt siste oppdrag som utviklingskonsulent i Norges Studentidrettsforbund under nettverkssamlingen 24.-26. mars. Der ble han hedret med Norges Studentidrettsforbunds sølvmerke.

Mats Kristoffersen sa tidligere i år opp sin stilling i NSI, for å fortsette sin karriere som avdelingsleder for spill- og trening i Norges Håndballforbunds region sør. Mats ble ansatt i forbundet i januar 2011, og har de siste seks år hatt særlig ansvar for NSIs klubbutviklingstilbud og utdanningsprogram. Mats har bidratt til et stadig mer variert kurs- og konferansetilbud til ledere, trenere, instruktører og aktivitetsledere i studentidrettslagene. Mats har dessuten vært den studentidrettslagene har hatt kontakt med for å få støtte til lokale aktivitets- og utviklingstiltak. Gjennom seks år har Mats bidratt på de fleste plan i forbundet, og bidratt med å utvikle organisasjonen for å gjøre studentidretten enda bedre.

Mats kom fra en stilling i håndballforbundet da han ble ansatt i NSI, og han har alltid hatt et stort håndballhjerte. Det har blant annet kommet til uttrykk gjennom den store innsatsen han gjennom de siste ti år har lagt ned i OSI håndball, der han har innehatt de fleste verv. Som spiller har Mats, med OSI, både blitt norsk studentmester, og vunnet håndballforbundets NM i beach-håndball. Mats har utvilsomt også et stort studentidrettshjerte, som siste uken i april både ble kronet med at han på OSIs årsmøte ble æresmedlem i Oslostudentenes idrettsklubb, og av Norges Studentidrettsforbund ble hedret med forbundets sølvmerke.

NSIs sølvmerke tildeles personer som har; ”arbeidet for studentidrettens fremgang, og/eller profilert NSI på en særskilt god måte som utøver i et nasjonalt eller internasjonalt mesterskap”. Mats mottok sælvmerket på NSIs nettverkssamling, der han ble takket for sitt store engasjement for studentidretten og alle de gode resultater han har oppnådd av representanter fra hele studentidretts-Norge.

Vi ønsker Mats lykke til videre i sin nye stilling i håndballens region sør, og håper samtidig å se han så ofte som mulig i studentidrettssammenhenger, også i fremtiden!  

Kontaktperson

Marius H. Johannessen
Generalsekretær
Tlf: + 47 91388617
marius(at)studentidrett.no

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishCookies