Hedret under Ledersamlingen

Torbjørn Houge, Karina Sævareid og Geir André Dalhus (bildet) ble under helgens Ledersamling tildelt Norges Studentidrettsforbunds sølvmerke for deres innsats og bidrag til studentidrettens fremgang. 

De var alle tre sentrale personer i en rekke prosesser som fikk stor betydning for hvordan forbundet fremstår i dag. I årene disse tre var aktive i NSIs forbundsstyre ble det gjennomført et stort løft på profilering, mesterskaps- og utdanningstilbudet ble utvidet og gjort mer attraktivt, og ikke minst ble avstanden mellom forbundet og studentidrettslagene betydelig mindre. Dette var med på å legge grunnlaget for den veksten studentidrettsforbundet har hatt de siste årene.

Torbjørn Houge (t.v.) var leder i NTNUI langrenn og satt i NTNUI sitt hovedstyre, da han ble valgt inn i NSIs forbundsstyret i 2006. Torbjørn var styremedlem i forbundsstyret i fire år, før han i 2010 gikk inn i NSIs lovutvalg hvor han fortsatt er aktiv.

Karina Sævareid (i midten) kom fra Tromsøstudentenes idrettslag (TSI), hvor hun satt i NSIs forbundsstyret i perioden 2008-2012 og i NSIs kontrollkomite i perioden 2012-2016. Karina er fortsatt aktiv i TSI og vant NM-sølv med TSI Undervannsrugby tidligere i år!

Geir André Dalhus (t.h.) var med på å stifte BI Athletics i 2005, og var leder der da han ble valgt inn i NSIs forbundsstyret i 2006. Geir André var i forbundsstyret i tre perioder (seks år), hvorav to år som president og to år som visepresident. Han etterfulgte årene i forbundsstyret med en periode i NSIs valgkomité. 

Vi vil takke alle tre for deres viktige innsats for norsk studentidrett og gratulere med velfortjent sølvmerke!

Kontaktperson

Marius H. Johannessen
Generalsekretær
Tlf: + 47 91388617
marius(at)studentidrett.no

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishCookies