Guro Røen ny utviklingskonsulent

Guro Røen er ny utviklingskonsulent i Norges Studentidrettsforbund. Hun skal ha ansvar for NSIs utdanningsprogram, som inkluderer alle forbundets konferanser og alle de utdanningstiltak som er tilgjengelige for våre medlemmer.

Guro er 30 år, og kommer fra en stilling som rådgiver i Akershus idrettskrets, hvor hun blant annet hadde ansvar for ungdomsidrett, voksenidrett og folkehelse. Guro har sin mastergrad i idrettsvitenskap ved Norges Idrettshøgskole, med fordypning i fysisk aktivitet og helse. Guro er dessuten en del av norges fremste dommerduo, og dømte i fjor kvinnenes håndballfinale i OL i Rio.

Vi i Norges Studentidrettsforbund gleder oss over å ha Guro på plass på forbundskontoret, og vi har intervjuet henne om hvilke tanker og forventninger hun har med seg inn i norsk studentidrett, og hvordan hun ønsker å bidra for å gjøre norsk studentidrett enda bedre.

Hva motiverte deg til å fortsette din arbeidskarriere hos oss i norsk studentidrett? Jeg ville jobbe enda mer spisset med utdanning og ledelse, og synes studenter er en veldig spennende målgruppe. 

Før du kom til oss jobbet du seks år hos våre venner i Akershus idrettskrets, hva er det viktigste du tar med deg fra årene i idrettskretsen? Det viktigste er nok alle de gode (og dårlige!) erfaringene jeg har gjort gjennom prosjektene jeg ledet i idrettskretsen, og ikke minst forståelsen for hvordan norsk idrett er organisert og nettverket jeg etter hvert har opparbeidet meg. På det personlige plan vil jeg si trygghet og selvtillit rundt egen gjennomføringsevne.

Hva tenker du er studentidrettens viktigste oppgave? Å synliggjøre all den varierte aktiviteten som skjer hver dag ute i studentidrettslagene våre og fremme det unge engasjementet! For å ta det til et ytterligere nivå vil jeg si at studentidretten skal gå foran og vise dagens idrettsledere hvordan fremtidens idrett skal se ut.

Hva ønsker du å få til i din stilling i NSI? Jeg ønsker at NSI skal ha det beste utdanningsprogrammet for unge ledere i norsk idrett! Studentene skal oppleve at programmet er relevant for de utfordringene de møter i studentidrettslaget, og samtidig sørge for personlig utvikling. 

Guro er allerede godt i gang med sitt arbeid på forbundskontoret, og ser frem til å møte alle våre klubbledere og medlemmer utover høsten.

Vi gleder oss til fortsettelsen, og ønsker Guro velkommen til oss i norsk studentidrett!

NSIs nye administrasjon f.v. Yngvild L. Schei (Idrettskonsulent), Marius H. Johannessen (generalsekretær), Tormod Tvare (utviklingskonsulent) og Guro Røen (utviklingskonsulent). 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishCookies