Ny runde med NSIs Mentorprogram for kvinner

30. – 31. januar var det duket for oppstartssamling for ny runde i NSIs mentorprogram

I år er det 10 deltagere fra Oslostudentenes Idrettslag (OSI), Tromsøstudentenes Idrettslag (TSI), Høgskolen i Narvik Idrettslag (HiN IL), Kristiansand Studentidrettslag (KSI), Studentspretten Idrettslag og Universitetet i Stavanger Idrettslag (UISI). Deltagerne er fordelt på tre mentorer. Målet for helgen var for deltagerne å bli bedre kjent, faglig påfyll og mentorsamtaler. I år er oppstartssamlingen utvidet til to dager for å ha økt fokus på nettverksbygging og det sosiale deltagerne i mellom.

 

Lørdagen startet med en introduksjonsrunde hvor alle presentere seg og sitt lag. Videre fikk deltagerne en presentasjon av mentorprogrammet og en innføring i norsk idretts organisering. Siste post på programmet var foredrag fra Vibeke Holtskog om verktøy innen retorikk, kommunikasjon og presentasjonsteknikk som deltagerne kan ta med seg videre i sine verv. Lørdagen inneholdt også gruppearbeid hvor deltagerne ble utfordret på forskjellige temaer knyttet til likestilling, kvinners utfordringer i idretten og caseoppgaver. Kvelden ble avsluttet med felles middag og sosialt samvær.

 

Søndagen besto av førstegangssamtale mellom deltager og mentor. Målet med førstegangssamtalen er å avdekke deltagernes behov fra mentoren sin og legge rammene for samarbeidet. Deltager og mentor kommer til å ha flere samtaler gjennom året og også møtes for fysiske samtaler/møter.

 

Mentorprogrammets prosjektgruppe ser tilbake på en vellykket oppstartssamling og sitter igjen med positive møter med en gjeng dedikerte og engasjerte deltagere. Både deltagere, mentorer og prosjektgruppa ser frem til høstsamlingen i september! 

Kontaktperson

Marius H. Johannessen
Generalsekretær
Tlf: + 47 91388617
marius(at)studentidrett.no

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler