Historiske resultater EUSA Games

Stadig økende bredde i deltakelsen og flere pallplasseringer i EUSA Games 2016!

Hele 94 deltakere dro i år til EUSA Games og representerte sitt studentidrettslag og sin skole i Student-EM. Som regjerende studentmester kvalifiserer du til Student-EM og det var ikke så rent få som benyttet seg av akkurat den retten i år.

I fotball deltok NHHI på damesiden og Studentspretten på herresiden, etter deres seier i SM i Sogndal i 2015. I futsal er det NTNUI som innehar tittelen som studentmester på både dame- og herresiden og begge lag var også representert under Student-EM. NTNUI var en av de største skolene i årets EUSA Games, da de i tillegg var representert i tennis og som vanlig i roing. OSI var representert med ett herrelag i sandvolleyball og ett damelag i håndball. I sandvolley på damesiden dro de regjerende vinnerne i SM, jentene fra NIHI, nedover sammen med et damelag fra BSI. 

Vi kan med glede konstatere at ikke bare bredden i deltakelsen øker år for år, men også nivået. Vi tok i år to historiske medaljer på damesiden i sandvolleyball. Finalen var helnorsk og vi tok med det hjem både gull og sølv. Ikke nok med det, men Victoria Faye Kjølberg, BSI, ble i tillegg kåret til MVP under Student-EM sandvolleyball 2016. 

Resultater EUSA Games 2016: 

Fotball herrer

Studentspretten

15.plass

Fotball Damer

NHHI

9.plass

Håndball

OSI

9. plass

Roing Herrer 8+

NTNUI

9.plass

Roing Damer 8+

NTNUI

8.plass

Roing herrer lettvekt toer

NTNUI

9.plass

Roing herrer toer

NTNUI

5.plass

Sandvolleyball herrer

OSI

12. plass

Sandvolleyball damer

NIHI

2. plass

Sandvolley damer

BSI

1. plass

Tennis damer 

NTNUI

14. plass

Tennis herrer 

NTNUI

14. plass

     
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishCookies