Nyheter publisert i 2016

Har du en drøm om å gå et skirenn med flagget på brystet? En drøm om å teste deg mot noen av de beste i verden? Grip sjansen, nå har du muligheten! 

Fredag 23. september gjennomførte NSI i samarbeid med mange av studentidrettslagene i Oslo en vellykket studentidrettsfestival i Oslo.

Studentene som representerte Norge i Student-VM i Orientering leverte til gangs! 

Stadig økende bredde i deltakelsen og flere pallplasseringer i EUSA Games 2016!

FISU Forum 2016 ble arrangert i Montpellier, Frankrike 4.-9. juli. Årets konferanse hadde tittelen "From the origins to the future of University Sport".

Gjennom deltakelse og seier i våre nasjonale studentmesterskap er hele 6 ulike klubber nå klare for EUSA Games i Kroatia! 

NTNUI kastet seg villig over oppgaven det var å være arrangør for tidenes første SM i triatlon, og de gjennomførte med glans! 

Studentmesterskap 2016 i roing ble en kjempesuksess der hele 21 lag deltok, som er rekordoppslutning for studentregattaen! 

Norges Studentidrettsforbunds 92. ordinære forbundsting på Bardufosstun i Bardufoss ble et vellykket ting.

Regattastyret har nok en gang gleden av å invitere til årets Studentregatta, som går av stabelen lørdag 7. mai med åpningsseremoni fredag 6. mai!

Studentlekene Tromsø 2016 leverte til gangs da de for første gang i historien arrangerte Studentleker nord for polarsirkelen.

I løpet av Ungdoms-OL på Lillehammer, gjør vi intervjuer med personer som på ulike måter er tilknyttet norsk studentidrett, og som engasjerer seg i Ungdoms-OL. I dag møter vi Tormod Tvare (28) som er ansatt i Norges Idrettsforbund med ansvar for Learn & Share-programmet.

I løpet av Ungdoms-OL på Lillehammer, vil vi hver dag gjøre et kort intervju med personer som på ulike måter er tilknyttet norsk studentidrett, og som engasjerer seg i Ungdoms-OL. I dag møter vi Dina K. Skare Mølmen (22) som er arenavert på Hafjell alpinsenter.

Lillehammer 2016 er i full gang, og i løpet av arrangementet vil vi hver dag gjøre et kort intervju med personer som på ulike måter er tilknyttet norsk studentidrett, og som engasjerer seg i Ungdoms-OL. I dag har vi snakket med Nora Sperre Vangsnes (23), som er frivillig i Oslo Vinterpark.

Det er mange som engasjerer seg i Ungdoms-OL, og i løpet av arrangementsdagene på Lillehammer, vil vi hver dag gjøre et kort intervju med personer som på ulike måter er tilknyttet norsk studentidrett, og få høre deres tanker om Ungdoms-OL. I dag har vi snakket med Magnus Rodahl (25), leder i NTNUI Volleyball.

Lillehammer 2016 er de andre Vinter-Olympiske leker for ungdom. Ungdoms-OL arrangeres 12.-21. februar og her møtes blant annet 11.000 utøvere og 3.200 frivillige fra 71 land til idretts- og kulturopplevelser, læring og kameratskap. Norges Studentidrettsforbund ble tidlig involvert i arbeidet for å få Ungdoms-OL til Norge, og i løpet av arrangementet vil vi hver dag gjøre et kort intervju med personer tilknyttet norsk studentidrett og deres tanker om Ungdoms-OL.

Årets Forbundstinget blir avholdt i Bardufoss 11.-13.mars 2016. Her finner du alle tingpapirene.

30. – 31. januar var det duket for oppstartssamling for ny runde i NSIs mentorprogram

Har du lyst til å bruke din idrettserfaring i en spennende del av verden? Nå kan erfaringen du har fra ditt studentidrettslag og utdanningen din fra idretten bety noe helt spesielt, samtidig som du får en opplevelse for livet.

OSI Tennis og SBIO Athletics Tennis har gleden av å invitere dere til Studentcup, fra fredag den 19 februar til søndag den 21 februar 2016.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler