Nyheter publisert i 2015

Nå tar vi oss en velfortjent juleferie, men gleder oss allerede til å gå inn i et nytt studentidrettsår! NSI ønsker alle våre medlemslag, alle våre gode samarbeidspartnere og alle våre venner i norsk idrett en riktig god jul og godt nytt år! Forbundskontoret vil åpne igjen 4. januar. Dersom dere vil ha tak i oss i julen, ring Marius på telefon 91388617.

I 2016 gjelder det nye rutiner og frister for idrettslagenes årsmøter, rapportering og søknader. Alle studentidrettslag skal ha fått e-post om dette 4. desember. Vi har laget en oppskrift som hjelper idrettslagene med all informasjon som trengs for å komme i gang med nytt, bedre og enklere system.

Norges Studentidrettsforbund søker tekniske arrangører til Studentmesterskap i henholdsvis lacrosse field, fekting og badminton i 2016. Foto: MLandPictures.com

Et program for deg som vil øke din lederkompetanse innenfor norsk idrett! Møt andre unge engasjerte innenfor norsk idrett, lær å kommunisere i ulike fora og lær å nå dine mål. Påmeldingsfrist: 1. desember.

23.-25 oktober var studentidretts-Norge samlet i Trondheim til anleggskonferanse og Ledersamling.

Fredag 2.- lørdag 3. oktober 2015 var mentorer, styringsgruppe og deltakere i NSIs mentorprogram for kvinner samlet på Ullevål Stadion i Oslo for en helg fylt av erfaringsutveksling og faglig påfyll.

Studentspretten, NIHI og NHHI er etter helgens mesterskap norske studentmestre i Fotball og Sandvolleyball!

Over 50 friluftsinteresserte studenter var i helgen samlet i Skibotn i Troms for å delta på Oppdrag Troms der arrangørklubben TSI hadde lagt alt til rette for en fantastisk helg i nord!

17. – 19. september gikk årets SM i seiling av stabelen i Oslo. Det var SBIO Athletics ved Aquila Sailing Team som sto som teknisk arrangør og de leverte et fantastisk bra arrangement med god hjelp og støtte fra Kongelig Norsk Seilforening (KNS). Foto: MLandPictures.com

Fredag 23.oktober skjer det i Trondheim!
Norges Studentidrettforbund inviterer hele norsk idrett og utdannings-Norge til Anleggskonferansen 2015

23.-25. oktober arrangerer NSI Ledersamling og en åpen anleggskonferanse i Trondheim, på Scandic Lederkendal 

OSI - Oslostudentenes Idrettsklubb, som drives av, med og for studenter, og som på frivillig dugnadsinnsats lager gode sosiale møteplasser og gode mosjonstilbud for alle studenter, opplever nå forverrede rammevilkår og stor usikkerhet.

Gjør dere klare for 2016 - året studentidretts-Norge inntar både Tromsø i nord og Bergen i vest! Tromsø er allerede godt i gang med planlegging, mens Bergen ble tildelt lekene denne helgen og gjør seg nå klare for jubileum - de skal arranger de tiende studentleker!

NSIs aktivitetskurs 2015 arrangeres 18.-20. september i Oslo på Olympiatoppen og Norges Idrettshøgskole.

25. til 27. september har du mulighet til å oppleve den fantastiske naturen i Troms og samtidig bli kjent med friluftsinteresserte studenter fra hele landet! Velkommen til et friluftseventyr for studenter i Nord-Norges vakreste villmark! 

25. til 27. september 2015 ønsker Studentspretten hele studentidretts-Norge velkommen til hele to studentmesterskap. De inviterer både fotballspillere og sandvolleyballspillere til Sogndal i september og tar fjorårets suksess et steg videre!

17.-20. september arrangeres studentmesterskap i seiling i Oslo! SBIO ved Aquila Sailing Team ønsker hele studentidretts-Norge velkommen til konkurranse og sosialt samvær i hovedstaden.

Årets kurs arrangeres 18.-20. september i Oslo på Olympiatoppen og NIH

Bli med på vårens råeste eventyr når Norges største studentfriluftslivsgruppe inviterer til Friluftslivsarrangement. Lurkalaget ønsker nå hele studentidretts-Norge velkommen til sitt fantastiske arrangement Sognaleikadn 25.-26.april! 

Perfekt utdanning for ledere i studentidrettslagene! Utdanningsprogrammet er et samarbeid mellom Norges idrettsforbund og Norges idrettshøgskole. Her gis yngre ledere i idretten en god lederutdanning, som de kan bruke videre i sitt verv/arbeid i norsk idrett. Utdanningstilbudet er for deg mellom 19-29 år. Søknadsfrist til NSI: 10. april

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler