Nyheter publisert i 2014

Syv skøyteløpere er nå vel fremme i Almaty og klare til å forsvare Norges ære i Student-VM!

Et program for deg som vil øke din lederkompetanse innenfor norsk idrett! Møt andre unge engasjerte innenfor norsk idrett, lær å kommunisere i ulike fora og lær å nå dine mål. Søknadsfrist: 1. Desember 2014

Påmeldingen til Studentlekene Trondheim 2015 er åpnet! Dette er Norges absolutt største studentidrettsfestival det kommende året og går av stabelen i Trondheim 18.-22. februar!

De syvende studentleker startet på sedvanlig vis med et fyrverkeri vi sjelden ser maken til. Over 2000 studenter samlet seg til hva vi utelukkende kan kalle en braksuksess!

Norsk Studentidretts historie er en av norsk idretts best bevarte hemmeligheter.

NSI kondolerer Oslostudentenes Idrettsklubb og OSI Sykkel etter at de så tragisk mistet en god venn og OSI kamerat lørdag.

Tilskuddsordningen «spillemidler til utstyr» videreføres i 2014. Det er i år 26,2 millioner kroner som skal fordeles. Årets søknadsfrist er 29. oktober

 

Vi er stolte av at arrangørene av Studentlekene Bergen Challenge 2014 har tatt ansvar for at arrangementet er åpent for alle. Idrett for alle er to dager med idrettsglede for utviklingshemmede og en dag med fokus på de muligheter som finnes for funksjonshemmede i Bergen, og nytt i år er en konferanse som gjestes av blant andre Cato Zahl Pedersen og Birgitte Reitan.

Friluftstreffet Oppdrag Troms ble en stor suksess for TSI Fjellgruppa som inviterte studentidrettslag fra hele landet til en nasjonal markering av friluftslivet. 

Studentspretten inviterte forrige fredag til fotballfest i Sogndal, og de svarte absolutt til forventningene om en begivenhetsrik helg!

Én finaleplass og en hel del god og verdifull internasjonal erfaring runder av Student-VM i roing for de 18 utøverne som dro nedover til Frankrike forrige uke.

Studentlekene Bergen Challenge inviterer hele studentidretts-Norge til de syvende studentleker i Bergen 8.-12. oktober! Over 2000 studenter samlet for å ta del i årets begivenhet - dette vil du ikke gå glipp av!

De norske orienteringsløperne gjorde seg på sedvanlig vis bemerket internasjonalt og NSI gratulerer Gøril Rønning Sund med gull på langdistanse og bronse på mellomdistanse!

NTNUI holdt nivået de viste tidligere i mesterskapet og rodde inn til en solid andreplass for herrer i 8+. De tar med det sølv i Student-EM!

Vi gratulerer Vilde Solvoll og Ingrid Lunde med en flott 4 plass i Student-VM, etter tap mot Spania i bronsefinalen.

EUSA Games 2014 ble offisielt åpnet igår (24.07). De europeiske studentlekene samler 10 student-EM, og hele 2900 deltakere fra 35 land, som representerer over 180 universiteter og høgskoler fra hele Europa. OPPDATERES!

Ta en titt på den store variasjonen av arrangementer du kan velge i for høstsemesteret!

Det vil være redusert bemanning på forbundskontoret frem til og med 8. august

TSI og TSI Fjellgruppa ønsker velkommen til et friluftseventyr for studenter i Nord-Norges vakreste villmark, nærmere bestemt indre Troms! Hold av 26.-28. september for en opplevelse utenom det vanlige!

Søknad om vare- og tjenestemomskompensasjon 2014 for idrettslag, idrettsråd, særkretser/regioner og AS

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler