Resultater SM Håndball

Helgen 24.-26. februar 2012 ble årets SM i håndball avviklet i Trondheim.  

NTNUI håndball sammen med Norges Studentidrettsforbund var arrangør og hadde valgt det fengende arrangementsnavnet "Svett Kjærlighet" på årets begivenhet. Ca. 380 studenter, fordelt på 33 lag, 13 herrelag og 20 damelag, konkurrerte fra fredags morgen om NSI-pokalene.

Studentmesterskapet ble spilt i tre forskjellige haller, Trondheim Spektrum, Idrettsbygget Gløshaugen og Dragvoll Idrettssenter, hvor sistnevnte ble brukt som finalearena. I damefinalen møttes hjemmefavoritten, NTNUI Han Tykje, og Oslo-jentene fra OSI. Dette endte med en klar seier til Oslostudentenes Idrettslag. I herrefinalen var det også duket for et NTNUI-lag mot fjorårsvinnerne fra NIHI. Dette endte med en ny regjerende mester, da NTNUI 1 stakk av med gullet. På bronsjeplass for kvinnene endte NHHI, mens OSI 1 tok hjem bronsen på herresiden.

NSI takker NTNUI håndball for et flott gjennomført SM som innehold alt det et SM skal inneholde og vel så det. Vi takker også alle deltakerklubbene for flotte håndballopplevelser både på og utenfor banen.

 
1. OSI
2. NTNUI Han Tykje
3. NHHI

 
1. NTNUI 1
2. NIHI
3. OSI 1

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler