Bli med NSI til FISU FORUM i Taipei

Uken 26.-31. mars 2012 arrangeres FISU forum i Taipei. Dette er en internasjonal studentidrettskonferanse med deltakere fra hele verden. Her deltar ledere og ansatte i studentidrettsforbund, samt studenter som er engasjert i studentidrett. Nå kan du søke om å få bli en av to studenter som får være med i NSIs delegasjon i Taipei.

Konferansen gir god mulighet for å møte studenter fra ulike land med ulik bakgrunn og kultur, og lære hvordan studentidrett drives og organiseres i disse landene. Det faglige programmet holder et høyt nivå, og gir kompetanseheving og refleksjon over arbeidet i eget studentidrettslag.

Tema for årets konferanse er:
University Sport: A platform for sustainable development

Sub-themes:
A - Sportsmanship as a platform for lifelong development
B - Strategic planning for “eco-friendly” university sport
C - University Sport: A platform for change and for women’s engagement
D - University sport as fertile ground for leadership development 

NSI skal delta med to offisielle(fra styret/administrasjonen) og to studenter. Vi inviterer i den forbindelse tillitsvalge i lagene våre til å søke pä de to studentplassene.

Krav for deltakelse:
Født mellom 01.01.1984 og 31.12.1994
Pass som er gyldig minimum 6 måneder etter avreise
Søkerne må vite helt sikkert at de kan delta og være klar for avreise fra tidligst 23. mars og hjemkomst senest 2. april.

Deltakerne må påregne aktiv deltakelse i forberedelsesarbeid til konferansen. Dette vil dreie seg om gjennomlesning av og diskusjon rundt eventuell forberedelsesinformasjon til det faglige opplegget. Dette vil blir gjort via skype og epost.

Søknadsfrist er satt til søndag 5. februar.

PÅMELDINGEN ER STENGT!

For mer informasjon, ta kontakt med Marius på forbundskontoret: marius@studentidrett.no / tlf: 21029860/91388617 

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler