Nyheter publisert i 2012

Etter en fantastisk tur til Zakopane og Student-VM på skøyter sitter den norske troppen igjen med medaljer på nesten samtlige distanser.

Student-VM på skøyter er godt i gang, og Norge har tatt medalje i 4 av 5 distanser!

Se Sportsmagasinet på TV2 Zebra lørdag ettermiddag (1/12) kl 16.00.

Se Sportsmagasinet på TV2 Zebra lørdag ettermiddag (17/11) kl 16.00.

Med en 11. plass i snatch og en 14.plass i clean&jerk var Håvard Grostad mellomfornøyd med egen innsats etter sin deltakelse i det tredje universitetsmesterskapet som ble arrangert i Eilat.

Se Sportsmagasinet på TV2 Zebra lørdag ettermiddag (3/11) kl 16.00.

Se Sportsmagasinet på TV2 Zebra lørdag ettermiddag (20/10) kl 16.00 med reportasje fra SL Bergen Challenge!

Fra 22. oktober til 6. november drar Studentlekene i Trondheim på roadshow. I løpet av turen kommer de til å besøke svært mange av høgskolene og universitetene i hele Norge. Er du nysgjerrig på hva Studentlekene egentlig er, har du noen spørsmål eller vil du bare slå av en prat? I så fall må du besøke standen til Studentlekene når de står på besøker nettopp DIN skole!  

Studentlekene Bergen Challenge er over for denne gang. Vi sitter igjen med en fantastisk følelse og håper og tror at dette er starten på noe stort. Studentlekene har kommet for å bli!

Forventningene etter et forrykende åpningsshow var høye og arrangørene klarte absolutt å leve opp til dem. Begeistringen blant barna på festplassen var enorm da Studentlekene Bergen Challenge fylte hele plassen med aktiviteter for funksjonshemmede.

Halvmaraton er ferdig og med det er én av 14 idretter avsluttet for denne gang. Studentlekenes frivillige fungerer som et velsmurt maskineri i et hektisk arrangement.

Med over ett års forberedelser er det nå endelig duket for en gjentakelse av suksessen fra 2011. 1500 deltakere har ankommet Bergen by, og gjør seg klare for årets største studentidrettsfestival.

Se Sportsmagasinet på TV2 Zebra i kveld (8/10) kl 18.00

NSIs Ledersamling er rettet mot ledere og styremedlemmer i studentidrettslagene. Samlingens fokus ligger på kompetanseheving, men den er også en arena for nettverksbygging, erfaringsutveksling, diskusjon og idrettspolitiske debatter.

41 deltakere fra 13 studentidrettslag tok del i NSIs årlige aktivitetskurs på Olympiatoppens lokaler ved Sognsvann 21.-23. september.

Vil DU være med på å øke ungdoms bevissthet rundt verdighet og hva det vil innebære å sikre alle menneskers rett til å leve et verdig liv? Vi trenger fem personer som vil fungere som veiledere under et 2-timers program kalt Global Dignity Day, 17.oktober.

For første gang kan alle grupper i studentidrettslag søke støtteordningen Spillemidler til utstyr. Grupper i ditt studentidrettslag kan søke ordningen via mail til forbundskontoret i perioden 28. september til 8. november.

Se Sportsmagasinet på TV2 Zebra i kveld (17/9) kl 18.00

Tor Arne Skråmestø, leder i SL-styret, har etter ett års planlegging nå kommet til den kritiske oppkjøringen frem mot studentlekene 2013 i februar. De håper på en brakoppslutning på rundt 2000 deltakere og vil toppe suksessen fra 2010.

Med flere OL-deltakere og roere av absolutt verdensklasse fikk den norske delegasjonen i student-VM en tøff jobb. Kun én båt nådde finalen - lagbåten fra Trondheim.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler