SM i håndball nærmer seg!

Studentmesterskapet i håndball nærmer seg med stormskritt. 28.-30. januar samles studenter fra hele landet til tøffe tak og mye moro når SM i håndball arrangeres på Norges Idrettshøgskole, med Gøy HK og NIHI som arrangører.

Påmeldingen har vært fantastisk, over 400 deltagere fordelt på 13 herrelag og 23 damelag er klare for en fartsfylt håndballhelg i Oslo. Årets arrangører virker utad å ha stålkontroll nå få dager før det braker løs. Turneringen starter allerede fredag kl 10.00, og avsluttes med finaler lørdag ettermiddag. Deretter setter spillerne nesen mot Sentrum Scene, her vil deltagerne samles for utdeling av priser og en storslagen bankett.

Nivået på årets turnering ser ut til å bli høyt, hvorpå en rekke 2. og 3. divisjonslag vil stille både på herre- og damesiden, i tillegg til mange andre sterke studentlag. Det ryktes videre at flere fjes fra Postenligaen vil være å finne i aksjon på parketten denne helga.

Når det gjelder det sportlige trekkes NTNUI, NHHI, NIHI, og OSI frem av Martin Sværen, leder for SM2011 som kandidatene til å sikre seg medaljene under årets Studentmesterskap, men også Gøy HK, i hvert fall på damesiden kommer til å stille sterkt. Under fjorårets studentleker i Trondheim gikk NTNUI seirende ut både på herre- og damesiden. NTNUIs damelag bekjempet NHHI i finalen, mens NTNUIs førstelag på herresiden vant komfortabelt over NTNUI 3. Spørsmålet er om noen i år klarer å utfordre fjorårets beste studentlag. Spesielt på herresiden har trønderne vært sterke, med flere mesterskapstitler på rad. Dermed gjenstår det å se om ”gutta med bart” blir vippa av tronen i år.

Møt opp på Norges idrettshøgskole 28. og 29. januar. 

Hvem tar gullet i år?

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler