Send inn deres gamle mobiler og tjen penger til ditt idrettslag!

Norges idrettsforbund har inngått en miljøavtale med Telenor som gjør at idrettslag kan tjene penger på å samle inn brukte mobiltelefoner i sitt lokalmiljø. Påmeldingen åpner 2. mai!

2. mai kl 0900 kan de 500 første idrettslagene melde seg på for å bli med på første runde med mobilretur. Påmelding skjer på denne siden.

Ordningen gjør at idrettslag får samle inn gamle og brukte mobiltelefoner i sitt nærmiljø og tjene 35 kroner per returnerte telefon.

Les mer om avtalen, som ble signert på Mobilreturens dag, 5. april. 

Påmeldingen åpner 2. mai.

• Telenor har resirkulering av brukte mobiltelefoner hos Telenor-forhandlerne Telehuset, Telekiosken, Nordialog og MobilData, i tillegg til innsamling via Norges idrettsforbund og returkonvolutter som kan bestilles på telenor.no/gjenbruk. Dette gjelder også om du ikke er kunde av Telenor. 
• De brukte mobiltelefonene som samles inn blir registrert og talt opp hos Alternativ Data i Oslo før de sendes til Telenors internasjonale returpartner Regenersis i Storbritannia. Selskapet er miljøsertifisert og har strenge rutiner for sikkerhet og håndtering av miljøfarlig avfall.
• Avtalen gjelder for alle Telenors selskaper i 14 land, og i dag har Telenor mobilreturordninger i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Ungarn, Montenegro, Serbia, Malaysia og Thailand.
• De brukte mobiltelefonene blir enten resirkulert, eller restaurert og videresolgt i velfungerende bruktmarkeder i Asia.
• Overskudd fra programmet tilbakeføres i sin helhet til veldedige formål med en klar grønn profil og lokale idrettslag.

 Kontakt:

mobilretur@idrettsforbundet.no

MERK: Påmeldingen starter ikke før 2. mai

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler