OSI Håndball og Gøy HK med sølvmedalje under årets NM i Beach-håndball

Både OSI, Gøy HK og NHHI deltok under årets NM i Beach-håndball. OSI sitt herrelag og Gøy HK sitt damelag kapret en flott sølvmedalje.

Årets NM i Beach-håndball ble arrangert i Arendal, med IK Grane Håndball og Region Sørvest som arrangør. En rekke studentidrettslag deltok i sanden i Arendal. OSI stilte med et herrelag og et damelag, NHHI stilte med et herrelag og to damelag, det samme gjorde Gøy HK.

OSI herrene vant gruppen sin etter å ha slått eliteserielaget, og fjorårsvinner ØIF Arendal Elite 1, med blant annet tidligere landslagsspiller Andre Jørgensen og rekruttlandslagets Sveen Erik Medhus på laget. I semifinalen beseiret Oslo-studentene Gøy HK, og var dermed klare for NM finale. I finalen møtte OSI herrene ØIF Arendal Elite 2, med blant annet landslagsvingen Sondre Paulsen på laget. Finalen endte uavgjort og det hele måtte avgjøres på ”shoot out” mot målvakt, hvor OSI dessverre tapte med et poeng.

Selv om ØIF Arendal til slutt tok seieren hjem til arrangørbyen, var det Oslo-studentenes Geir André Jespersen som ble kåret til den mest verdifulle spilleren i herreklassen.

Også i dameklassen var det et studentlag som markerte seg sterkt. Gøy HK kjempet seg helt til finalen, og fikk med seg en velfortjent medalje hjem til Oslo. Gøyjentene beseiret først ØIF Arendal i kvartfinalen, Våg i semifinalen, og møtte deretter fjorårsvinner Sola i finalen. Solajentene med to landslagspillere i beach-håndball ble for sterke for gøyjentene, og vant til slutt 2-0. Uansett en meget bra prestasjon av gøyjentene.

NSI vil gratulere begge lag med en fantastisk innsats.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler