Invitasjon til Norsk Studentmesterskap i Roing

NSI og Studentregattastyret i Bergen har gleden av å invitere til årets Studentmesterskap i roing som går av stabelen lørdag 14. mai.

Det konkurreres i 8+ på distansen 1650 meter og regattaen arrangeres i år som tidligere på Nordåsvannet, med målgang ved Fana roklubb.

Startberettiget i Norske Studentmesterskap er medlemmer av idrettslag opptatt i NSI, som kan fremvise gyldig studiekort. Ved alle SM er teknisk arrangør og regjerende studentmester direkte kvalifisert.

Hvis et studentidrettslag ikke kan stille med maksimalt antall deltakere i lagidretter etter første ledd, kan laget kompletteres med egne medlemmer som ikke er studenter og/eller studenter fra andre studentidrettslag opptatt i NSI. Andelen utøvere som nevnt i annet ledd, kan ikke overstige 25 % av lagets deltakere Hvis lag består av studenter fra flere idrettslag opptatt i NSI, skjer deltakelse uten rett på medalje. Laget har rett på medalje når laget kompletteres med ikke student fra eget studentidrettslag.

Startkontingenten er kr 1550,- per åtter og inkluderer reisefordelings- og forsikringsavgift, samt bruksrett på båt og årer under regattaen, skulle studentidrettslaget trenge dette. Vennligst overfør startkontingent og bankettinnbetaling til 1203.29.73785, samtidig som påmelding sendes.

Oppmøte for deltagere er kl. 09:00 på Fana Roklubb. Regattastart er satt til kl 11:00 og det forventes at premieutdelingen starter kl 15:00. Regattastyret inviterer også både deltagere og resten av laget til festbankett samme kveld kl. 18:00 på Det Juridiske Fakultet. Her vil det bli servert tapas og være anledning til å nyte medbrakt drikke. Pris per person er kr 300,- og inkluderer inngang til nærmere bestemt utested i Bergen sentrum hvor festen fortsetter utover natten.

Påmeldingsfrist er fredag 29. april og denne sendes på vedlagte skjema til regatta(at)nhhs.no. Ytterligere informasjon vil bli sendt påmeldte lag!

Ta gjerne kontakt med leder for Ragattastyret, Pernille Tokerud, på telefon 92 28 62 96 hvis dere har spørsmål. 

Vi håper å se deres åtter i aksjon på Nordåsen!

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler