Elverumstudentene til EM i fotball

Studentidrettslaget til Elverum studentidrett vant studentmesterskapet i fotball på Norges Idrettshøgskole i oktober 2010, og kvalifiserte seg dermed direkte til Europamesterskapet i fotball som arrangeres i Istanbul, Tyrkia 19-26.juni 2011.

Styreleder i Elverum studentenes idrettslag, Thor-Andre Søyland, ser på dette som en stor ære og er godt fornøyt med lagets innsats i NM for studenter som kvalifiserte de til Istanbul.  Elverum har med dette markert seg nasjonalt innenfor studentidretten. Thor-Andre trekker frem to utfordringer ved å delta på et så stort arrangement; det ene er selvfølgelig økonomien , og det andre er å få forberedt seg godt nok da de fleste studenter er opptatt med sommerjobb på sine respektive bosteder i ferien. Når det gjelder det økonomiske aspektet håper Thor-Andre at Høgskolen i Hedmark ser markedsverdien i at studentene fra Campus Elverum deltar på et slikt arrangement, og kan støtte oppunder dette. Dette viser at studentene ved Høgskolen både kan kombinere studier og gode idrettslige prestasjoner ved siden av.

Elverum studentidrett ser frem til å kunne spille med det norske flagget på brystet og få representere Norge internasjonalt under EM i Tyrkia. Det blir en stor utfordring å hevde seg internasjonalt, men det blir en fantastisk opplevelse og komme til EM, noe Hareide ikke klarte, avslutter Thor-Andre.

http://student.no/nytt-fra-medlemslag/studenter-fra-h%c3%b8gskolen-i-hedmark-skal-delta-pa-em-i-fotball/

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler