Nyheter publisert i 2011

NSI utlyser nå retten til arrangementene SM for 2012, SL2012 og SL2013

Her kan du besvare deltagerundersøkelsen som omhandler Studentlekene Bergen Challenge 2011

Norges Studentidrettsforbund og NTNUI håndball har den glede av å invitere til Norsk Studentmesterskap i håndball i Trondheim, 24.-26. februar 2012.

Studentmesterskapet i håndball arrangeres 24.-26. februar 2012 i Trondheim. NTNUI inviterer til årets mesterskap og du kan gjøre påmeldingen for ditt lag allerede nå.

Her kan du se alpint, basket, innebandy, badminton, boksing, gocart

Delta i Frisk Forsikring konkurranse og vinn billetter til cupfinalen mellom Brann og Aalesund 6. november.

Du kan blant annet se svømming, basket, innebandy, bowling, kick boksing og kajakk

NSIs studietur til Brussel ble gjennomført 16.-18. oktober. 15 representanter fra NSI, av dem 7 representanter fra studentidrettslagene NTNUI, TSI, HiT IL, NHHI og BSI dro søndag til Brussel for å lære mer om det europeiske idrettssystemet og for å besøke "The International University Sports Federation", FISU.

Sportsmagasinet besøkte SL Bergen Challenge lørdag, se innslaget på TV2 Zebra i kveld kl 18!!

Volleyball-jentene i Bergenstudentenes idrettslag (BSI) har meldt seg på i Studentlekene Bergen Challenge 2011 av en hovedgrunn, de skal til Student-EM i 2012. 

Åpningsseremonien av Studentlekene Bergen Challenge 2011 ble et forrykende show, bokstavelig talt, på selveste Festplassen i Bergen.

Innhold: Innebandy, basket, fekting, klatring, dans, bordtennis

29. august dro 20 klare NTNUI roere inkludert trener til Russland for å representere NTNU og Norge i årets Student Europa Mesterskap i Moskva.

Skiskytterdronningen Liv Grete Skjelbreid Poirée kommer til åpningsseremonien for å tenne BC-ilden! Åpningsseremonien kommer til å bli helt spektakulær med Liv Grete Skjelbreid Poirée, Eva & the Heartmaker, fakler og fyrverkeri!

Norges Studentidrettsforbund har inngått avtale med First Hotels, som kompletterer vår avtale med Thon Hotels. First kan tilby mange hoteller i Sverige og Danmark og samarbeider med Thon her hjemme. Alle studentidrettslag og deres medlemmer får rabatterte priser på First.

Kveldens Sportsmagasin viser fra NM i Bueskyting, Nordisk mesterskap i Triatlon, innebandyoppgjøret mellom Grei/målløs-Slevik, samt reportasjer om vannskilandslaget og teamgym. Kveldens sending starter kl 18.

I 2012 vil det for første gang i europeisk studentidretts historie bli arrangert europeiske studentleker (European Universities Games, kort EUG). Det er det europeiske studentidrettforbundet EUSA, sammen med det spanske studentidrettsforbundet, som står som arrangør for lekene som går av stabelen i Cordoba, Spania, 9.-24. juli.
Under Studentlekene Bergen Challenge vil det bli arrangert en rekke Student-NM der norske studentidrettslag har mulighet til å kvalifisere seg til EUG 2012.   

Årets Student-EM i futsal gikk av stabelen 16.-25. juli i Tampere i Finland.
Jentefutsal-laget fra Norges Idrettshøgskoles Idrettslag, var klar for en ny hard turnering, med visse forventninger grunnet bronsjemedaljen fra 2010.

Her kan du lese sist nytt fra SL Bergen Challenge

NTNUI-håndball deltok på Student-EM i håndball sommeren 2011.
Her kan du lese jentenes rapport fra mesterskapet.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler