Nå kan din gruppe få utstyr til kr 5000,-

Frisk Forsikring vil være tilstede på Studentlekene i Trondheim, og det studentidrettslaget med flest kjøp av forsikringer, fra nå og i løpet av SL 24.-28. februar, får utstyr til en verdi av 5000 kr.

Er du også en av mange studenter som ikke er forsikret?

Norges Studentidrettsforbund sammen med Frisk Forsikring, ønsker å sørge for at du har den beste forsikringsløsningen tilpasset ditt behov. Studenter er i dag altfor dårlig forsikret og grunnen er ofte at mange tror forsikring koster mye. Det gjør det ikke! Rådgiverne i FRISK sørger for at du blir forsikret til en pris å leve med. Har du råd til å kjøpe alt du har i leiligheten din på nytt hvis det brenner? Vil du leve som minstepensjonist resten av livet hvis du blir ufør? Som student er man ekstra utsatt hvis noe skulle skje.

Visste du at:

  • Innboet ditt kun er dekket av foreldres forsikring til fylte 20 år? Forutsatt at du har folkeregistrert adresse hos dine foreldre.
  • Reiseforsikringen gjelder 24 timer i døgnet når du forlater hjemmet for ulykke og tyveri?
  • Du som student, blir sittende igjen som minstepensjonist dersom du blir ufør?

Gå inn på http://www.friskforsikring.no/ og beregn pris på studentpakken(innbo, reise, uførepensjon) i dag. 3 % går rett tilbake til det laget/klubben du ønsker å støtte så lenge du er kunde.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler