Enda en Kongepokal...

Leder i BSI, Torstein Monsen, har fanget fullt av Kongepokaler fra Kong Olavs tid. Pokalskapet til Bergenslaget vitner om en innholdsrik historie. Viktigst for Torstein er likevel hvordan klubben skal ivareta dagens idrettstilbud for Bergensstudentene.

Torstein Monsen er ny leder i BSI, det største studentidrettslaget i Bergen. Fra før har Torstein hatt styreverv i BSI Badminton, samt vært hallansvarlig og nestleder i hovedstyret. Onsdag 12/5 var de aller fleste BSI klubbene samlet til Lederseminar. Oppmøte var stort, og agendaen interresant. Etter en innledning der Torstein presenterte det nye styret, var velferdstinget (VT) ved UiB og dets budsjettkomite første gjester på seminaret. Her fikk vi blant annet vite hvor mye av semesteravgiften som går til studentvelferd. Leder i VT, Leonard Kongshavn, kunne blant annet fortelle at det viktigste studentvelferdstilbudet (studentidrettslagene) mottar 18% av semesteravgiften (vel kr 900.000,-) i støtte til sin virksomhet, dette fordeles på de tre studentidrettslagene BSI, UKK og NHHI, blant annet basert på disse lagenes medlemstall.

NSI var tilstede på seminaret og presenterte sine nasjonale aktivitetstilbud, støtteordninger for aktivitet- og kompetanseheving og høstens kurs- og konferanser. Videre var det satt av tid til å diskutere høstens studentmottak, profilering av BSI, nettside og hallfordeling.

Det hele ble et svært vellykket seminar, og vi ønsker BSI lykke til frem mot nytt semester i høst!

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler