Nyheter publisert i 2010

Studentidrettsforbundet i Estland inviterer til SELL-Games 2010. Les hele invitasjonen (engelsk) her.

I fjor tok Norges curlinglag sølvmedaljer i Vinteruniversiaden. Etter gode prestasjoner i mesterskapet ble Thomas Løvold, skip på det norske studentlandslaget, tatt ut som reserve på Norges OL-lag.

NSI tilbyr reisestøtte til medlemmer i studentidrettslag som deltok på Studentlekene i Trondheim. Informasjon om NSIs reisefordelingssystem samt reisefordelingsskjema finner du her.

Bli med på fotokonkurranse og vinn flotte premier.

Send inn ditt beste bilde fra Studentlekene 2010 til: NSIFOTO(at)gmail.com.

Norges Studentidrettsforbund vil gratulere NTNUI og alle deltakere for den fantastiske idrettsfesten studentlekene ble! 1850 utøvere fra studentidrettslag fra hele landet deltok. Det ble konkurrert i 76 øvelser i 18 idretter. Les artikler og se filmsnutter fra SL her.

Her kan du lese sakspapirene for NSIs forbundsting i Bergen 19.-21. mars.

38 langrennsløpere "Klinka tell" på dagens 8 og 12km på Bratsberg stadion. OSI og NTNUI fikk hver sin studentmester.

Anders Kiær og Sturla Jensen, NTNUI, ble de første Studentmesterne under årets SL. Sammen vant de mix double turneringen i tennis. Vi gratulerer!

Trondheim er nå pynetet til tidenes største studentidrettsfest, 1850 utøvere ankommer idag og i morgen byen for å delta på SL2010.

I fjor vant Christoffer Svae og Thomas Løvold sølvmedaljer i Vinteruniversiaden i Harbin. Nå jakter curlinggutta OL-medalje i Vancouver.

NTNUI Roing arrangerte lørdag 13. februar Åpent norsk mesterskap i innendørsroing. Det hele endte med ny norsk rekord for NTNUI på 4x500 meter på romaskin.

NSIs Forbundsting i 2010 arrangeres på Studentsenteret i Bergen fredag 19.-søndag 21. mars.

Det ble sølv til BSI damene i årets NM Cupfinale i Volleyball.

Frisk Forsikring vil være tilstede på Studentlekene i Trondheim, og det studentidrettslaget med flest kjøp av forsikringer, fra nå og i løpet av SL 24.-28. februar, får utstyr til en verdi av 5000 kr.

FISU melder idag at de har fått kontakt med Studentidrettsforbundet på Haiti. Universitetssenteret i hovedstaden Port-au-Prince kollapset i det tragiske jordskjelvet for to uker siden, hvor et stort antall studenter døde.

Forbundstinget 2010 arrangeres på Studentsenteret i Bergen fredag 19.-søndag 21. mars. Vi minner om at fristen for å sende inn forslag til forbundstinget er fredag 5. februar 2010.

Idrettspresident Tove Paule oppfordrer alle i norsk idrett til å gjøre en dugnadsinnsats for offrene i det katastrofale jordskjelvet på Haiti. Vi i Norges Studentidrettsforbund oppfordrer alle studentidrettslag til å bidra med hjelp gjennom Røde Kors sin innsats på Haiti her.

Idrettsregistreringen er norsk idretts årlige offisielle registrering av aktivitet, medlemmer og kontaktinformasjon.

Idrettsregistreringen er åpen frem til 27. januar kl. 0700.

Norsk Orientering trenger flere trenere med trenerutdanning og ønsker å stimulere til at flere velger å studere Bachelor i idrettsvitenskap med spesialisering i trenerrollen (Trenerstudiet) på Norges Idrettshøgskole.

Unicef kampanjen Schools for Africa ligger godt an til å nå målet om at fire millioner barn i det sørlige Afrika får skolegang i løpet av 2010. I år utvides kampanjen med 5 nye land. Som medlem i NSI er du med å støtter dette prosjektet.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler