Nyheter publisert i 2010

Leder i BSI, Torstein Monsen, har fanget fullt av Kongepokaler fra Kong Olavs tid. Pokalskapet til Bergenslaget vitner om en innholdsrik historie. Viktigst for Torstein er likevel hvordan klubben skal ivareta dagens idrettstilbud for Bergensstudentene.

NSIs populære støtteordninger; oppstarts- og utviklingsmidler, som støtter ditt studentidrettslags lokale tiltak, får nå fire årlige søknadsfrister. Du kan søke når som helst, men fristen markerer start for behandling av søknadene. Neste frist er 1. juni. Alle innkomne søknader i perioden vil da behandles innen 14 dager.

NSI og SFA har sammen med hovedsamarbeidspartneren Frisk Forsikring satt i gang en offensiv som gir klubben din en unik mulighet. Nå kan dere tjene penger på Norges raskeste idrettsdugnad og samtidig vinne VIP-billetter til A-ha sin avskjedskonsert i Oslo 21. august.

Årets Studentmesterskap i roing gikk av stabelen lørdag, 1. mai. I år, som i fjor, ble mesterskapet arrangert på Nordåsvannet i Bergen og hele 7 herrelag og 5 damelag kjempet om tittelen som Studentmester 2010!

Idrettsforbundet inviterer unge ledere mellom 18 og 25 år til Det olympiske akademi 12.-15. august 2010 på Lillehammer.

Påmeldingsfristen til Student-NM i seiling er utvidet til 1.juni.

Norges Studentidrettsforbund samarbeider med Stena Line. "Les mer", for å se alle medlemsfordelene ditt lag har ved å bruke Stena Line, og hvordan dere kan tjene penger til klubben.

Norges Svømmeforbunds årlige mosjonskampanje aktiviserte fra januar til mars hele 22.083 deltakere. Studenter i Oslo og Bergen bidro til at Studentsenteret Treningssenter (i Bergen) og Domus Atletica (i Oslo) begge vant priser i kategorien "Beste svømmehaller"

Påmeldingsfristen for Student-NM i seiling nærmer seg, studentidrettslag som ennå ikke har meldt seg på må gjøre dette innen 1. mai.

Nå kan alle deltakere av Studentregattaen, SM i roing, også delta på Elveregatta i Drammen 19. juni. Les mer for å se invitasjon til alle studentidrettslag, som ønsker å konkurrere på Drammenselva. Påmeldingsfrist er 5. mai.

I årets utgave av "Studere 2010", som lå vedlagt Dagbladet 30. mars ble alle som søker opptak til studier høsten 2010 oppfordret til å velge studiested med studentidrettslag.

Norsk idretts utdanningsprogram for yngre ledere er for 19-29 åringer som ønsker praktisk og teoretisk kompetanse innen ledelse, coaching og organisasjon. Programmet er et samarbeid med NIH og gir 15 studiepoeng. Søknadsfrist 1. mai 2010.

NSI og regattastyret har gleden av å invitere til årets Studentmesterskap i roing som går av stabelen i Bergen lørdag 1. mai. Mesterskapet arrangeres på Nordåsvannet, med målgang ved Fana roklubb.

Vi forlenger nå frist for FRISK konkurransen til tirsdag 1. juni.

Karl Olav Haaland (bilde) ble valgt som NSIs President på Forbundstinget i Bergen. Karl Olav som i foregående periode var Visepresident, skal lede NSI de neste to årene. Les mer for å se hele det nye forbundsstyret med en kort presentasjon av hvert styremedlem.

Maria Rubach, OSI, blir NSIs representant i EUSA Student Commission (EUSA STC). Maria ble valgt inn for to år, på EUSAs styremøte i Vilnius, Litauen, i helgen.

På NSIs forbundsting i Bergen i helgen ble Sjur Øyen, NTNUI, tildelt NSIs hederstegn i gull. I begrunnelsen heter det: "Gjennom hans lederskap av NTNUI og Studentlekene 2010 har Sjur utvist et stort engasjement for studentidretten og bidratt til å heve studentidrettens status i samfunnet".

Norges Studentidrettsforbund og Bundefjorden Seilforening inviterer til Norsk Studentmesterskap i seiling i Oslo 16.-19. september 2010.

Se NTNUI-langrenn-TVs første sending, med video fra SL sprint på Moholt på www.ntnui.no/langrenn.

Fredag 5. mars er påmeldingsfrist for NSIs forbundsting 2010 i Bergen 19.-21. mars. Forbundstinget åpner med Nettverkssamling fredag 19. mars. Alle delegater, samt en observatør fra alle våre medlemslag får reisen dekket av NSI. Gjør påmeldingen her.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler