Nyheter publisert i 2010

En ny studentidrettssesong står ved døren. I den anledning vil vi i NSI advare mot NorgesAutomaten, et utenlandsk spillselskap, som har "utviklet" et produkt som minner om Norsk Tippings grasrotandel, og som tilbyr dette til norske idrettslag og foreninger.

NSI og NTNUI Sykkel inviterer til Norsk Studentmesterskap i sykling 2010. Arrangementet går av stabelen helgen 3.-5. september i Trondheim.

7. juni 2010 ble ”Forskrift om merverdiavgiftskompensasjon for frivillige organisasjoner” fastsatt av Kulturdepartementet. Alle idrettslag kan nå søke om momskompensasjon. Søknadsfristen er utsatt til 10. august 2010.

NIHIs jentelag vant bronse i Futsal EM i Zagreb, Kroatia! NSI Gratulerer!

The 4th World University Ruby Seven Championship 2010 i Rugby gjennomføres i disse dager i Porto. Norges Rugbyforbund anser deltakelsen i Student-VM som viktig i forberedelsene for OL i 2016.

"Min første seniormedalje i karrieren og det er jo utrolig moro" forteller Ekroll Jahren etter at bronsen var i boks. Vi gratulerer! Les mer på Norges Orienteringsforbunds nettsider.

Den norske troppen er ankommet Sverige og VM åpner idag med langdistansene. Klikk les mer for å følge orienterings-VM live på nett. Vi ønsker den norske troppen lykke til!

Futsal EM 2010 i Zagreb, Kroatia er igang. Årets Studentmestere, NIHI (Kvinner) og NHHI (Menn) representerer Norge i Student-EM. Vi har nettopp fått melding om at NIHI vant åpningskampen mot University College of Cork fra Irland 10-2!

18.-25. juli arrangeres EM i futsal for studenter, og etter seieren i studentlekene i Trondheim er NHHI guttene kvalifiserte til å kjempe om tittelen som Europas beste studentlag i futsal!

Student-VM i taekwondo er over uten medaljer til Norge. Totalt 230 utøvere fra 29 nasjoner deltok i mesterskapet som ble arrangert i Vigo, Spania, 29. juni til 4. juli.

Jarleif Amdal ble nummer 5 i årets Student-VM i vektløfting med resultatet 135 - 165.

Skal du ut å reise og lurer på om du er godt nok forsikret? Reiser du i tillegg med dyrt sportsutstyr? Som de første i Norge tilbyr NSIs samarbeidspartner Frisk Forsikring en spesialforsikring for sportsutstyr inntil kr. 100 000,-.

Tre norske studenter har tatt turen til Vigo, Spania for å delta i Student-VM i Taekwondo som arrangeres 28. juni til 4. juli.

Norges Orienteringsforbund har tatt ut de 12 løperne som skal representere Norge i Student-VM i Borlänge, Sverige 18.-24.juli.

NSI, i samarbeid med Norges Biljardforbund, har tatt ut tre studenter som skal representere Norge i EUSA-Cup i biljard i Tallin, Estland, 9.-14. august 2010.

NIF og NSI ønsker å gjøre oppmerksom på at det fortsatt er ledige plasser på Det olympiske akademiet 2010. Aldersgrensen for deltakere er hevet til 30 år og ny søknadsfrist er 15. juni.

Årets International Student Badminton Tournament (ISBT) arrangeres i Tønsberg fra 11.-15. august. Dette er den 18. gangen som en slik turnering arrangeres i Norge, og i år er man tilbaks i Tønsberg, der alle tidligere turneringer blitt avholdt utenom forrige års.

Årets Student-NM i seiling er dessverre avlyst som følge av for få påmeldte lag.

Nå kan dere i badminton-, bordtennis- og dansegrupper søke om støtte til å arrangere aktiviteter for å gjøre reklame for deres gruppe i forbindelse med oppstart av høstsemesteret 2010!

Norge tok fjerdeplassen i årets Student-VM i innebandy som ble arrangert i Umeå 13.-16.mai.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler