Nyheter publisert i 2010

Norges Studentidrettsforbund, Gøy HK og NIHI har gleden av å invitere til Studentmesterskap i håndball 2011 som går av stabelen i Oslo 28.-29. januar.

Les hele innbydelsen her.

Trude Hestengen , Katrine Skalleberg og Emil Flam representerte Norge i årets Student-VM i ridning som ble arrangert i Sør-Korea 30. oktober til 2.november. Totalt 57 ryttere fra 19 nasjoner deltok i arrangementet. 

I helgen ble årets Studentmesterskap i 7'er fotball arrangert på NIH i Oslo. 16 herrelag og 8 damelag fra 11 forskjellige studentidrettslag kjempet om tittlene som Norsk Studentmester 2010.

Det 9. Studentverdensmesterskapet i bryting fant sted 26. - 30 oktober i Torino, Italia. Norge stilte med 2 utøvere, Henriette Slaattum i 51 kilos klassen og Håvard Hestdalen i 96 kilos klassen.

Tre norske studenter har tatt turen til Sangju, Korea for å delta i Student-VM i ridning som arrangeres 30. oktober til 2.november.

Henriette Slåttum og Håvard Hestdalen er tatt ut til Student-VM i bryting som arrangeres i Torino 26.-30. oktober.

NSI sin ledersamling 2010 arrangertes i helgen i Molde, med Moldestudentenes Idrettslag som teknisk arrangør.

Se Sportsmagasinet på TV2 Zebra mandag 11. oktober klokken 18.00.

Lyst til å påvirke norsk idretts fremtid?

Norges Studentidrettsforbund søker utviklingskonsulent i 100% stilling. Søknadsfrist 29. oktober.

Studentmesterskapet i fotball 2010 arrangeres i Oslo 29.-31. oktober. Påmeldingen går så det suser, 12 lag er påmeldt i herreklassen og 7 lag er påmeldt i dameklassen. Det er fortsatt mulig å melde på lag!

Se Sportsmagasinet i kveld kl 18.00 på TV2 Zebra.

Ledersamling 2010 avholdes på Høgskolen i Molde, 15.-17. oktober. Jan Åge Fjørtoft (bildet) kommer, meld deg på du også!

Vår samarbeidspartner Frisk Forsikring er hovedsponsor av Cupfinalene i fotball. Nå får alle medlemmer i studentidrettslag mulighet til å få to gratisbilletter til Cupfinalen for herrer søndag 14. november. Det er svært enkelt å sikre seg billett.

På NSIs forbundsting 2010 ble det vedtatt å gjennomføre en høringsrunde på forbundets bestemmelser for Norske Studentmesterskap og Studentlekene.

Forbundsstyret har nå utarbeidet og vedtatt et høringsdokument som har blitt sent ut til lederne i NSIs medlemsklubber. Frist for innsendelse av høringsvar er fredag 8. oktober.

Som medlem av Norges Studentidrettsforbund er ditt studentidrettslag med og støtter UNICEF prosjektet "Schools for Africa". Her kommer en liten sommerhilsen fra Malawi med eksempel på hvordan kampanjen bedrer barns skolehverdag der.

Ser vi ditt studentidrettslag på riksdekkende TV i høst? Les mer for hvordan!

Unn deg et 24- eller 36*-timers MiniCruise t/r Oslo-Frederikshavn.

NTNUI Roing deltok med både dame- og herrelag i klassen åtter med styrmann (8+) i årets European Universities Championships (EUC) i Amsterdam. 473 deltakere fra 71 europeiske universiteter fikk oppleve et fantastisk arrangement på Bosbaan ro-arena, like utenfor bykjernen.

HiST-student Terje Hjerpbakk vant det første Student-EM i biljard som ble arrangert i Tallinn 9.-14. august.

Nina Solheim, OL-sølv vinner og tidligere Student-Verdensmester i Taekwondo er klar for årets aktivitetskurs 17.-19. september. Vi inviterer alle trenere, instruktører og aktivitetsledere i studentidrettslag til seminaret! NSI finansierer reisen, så meld deg på nå! (Foto: AFP)

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler