Universitetsduell i Drammen 2010

Som flere kanskje har fått med seg vil det arrangeres en unik universitetsduell i Drammen, den 19. juni, 2010. Hold av datoen!

Konseptet

Universitetsduellen vil følge malen til roduell-klassikeren The Oxford Cambridge Boat Race: Seks kilometer, åtter m/ styrmann, og målgang i Drammen sentrum! Sammen med Norges Roforbund (NR), Drammen Kommune og Drammen Roklubb, skal vi sørge for å skape et underholdende arrangement av høy kvalitet.

NB! Høgskolelag blir ikke utelukket fra denne konkurransen, selv om denne originale regattaen retter seg mot Universitetene. Høgskolelag kan slå ut Universitetslag i forkant av konkurransen, og dermed sikre seg en plass i Drammen.

I og med at tittelen er Universitetsduellen bør vi ha som mål at alle Universitet stiller med lag. Hittil har verken universitetene Tromsø, Stavanger, Kristiansand eller Oslo roklubb, så har dere venner i disse miljøene som er eller har vært roere, tips oss gjerne!

Støtte

Prosjektmidler: NSI har satt av prosjektmidler for å sørge for at alle Universitetene stiller med lag. De Universitetslagene som trenger særlig oppfølging bes ta kontakt, slik at vi sammen kan finne løsninger knyttet til deltakelse i regattaen.

Høgskolelagene har naturligvis samme mulighet til å styrke sine miljøer, både fordi disse også vil kunne delta i regattaen (om de slår ut et universitetslag), og fordi det er like viktig å styrke studentidrettsmiljøene på Høgskolene som på Universitetene.

Spillemidler: I slutten av september og frem til desember kan de av dere som også er medlem i NR, søke om spillemidler til utstyr. Mer informasjon kommer så snart NR har fått retningslinjene for søknader i 2010.

Generell klubbstøtte:
Som medlem i NSI får klubbene blant annet:

  • Støtte til Student-EM i Roing (Kr 5.000,- i lagsstøtte).
  • Rett til å søke lokale utviklingsmidler (søknad opp til kr 8.000,-) og oppstartsmidler (kun nystartede klubber, søknad opp til kr 8000,-)
  • Invitasjon til 3 årlige samlinger; Nettverkssamling, Ledersamling og Aktivitetskurs.

Treningssamling i Drammen

NTNUI Roing inviterer 21.-23. august alle studentroklubber til treningssamling i Drammen. Arrangementet ligger parallelt med Sølvfastløpet i Drammen. Hensikten med samlingen er å få treningsøkter med følgebåt og trener. I tillegg arbeider NTNUI med å få en ressursperson i NR til å holde foredrag om motivasjon og treningsplanlegging. Arrangementet er støttet fra NSI.

Studentlekene (SL) 2010 - Rokonkurransen

Studentlekene 2010 arrangeres av NTNUI i Trondheim 25.-27. februar. Målet er 2700 utøvere, fordelt på konkurranse i 30 ulike idretter. Arrangementet vil selvsagt inkludere rokonkurranse. Mer informasjon kommer.

Ta kontakt med NSI på tlf: 21 02 98 60 om dere har spørsmål.

Har dere spørsmål til Norges Roforbund, ta kontakt med Generalsekretær Trond Are Gjone på tlf: 21 02 98 40 / 95 07 95 00

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler