Styreseminar i BSI

Bergensstudentenes Idrettslag (BSI) hadde mandag styreseminar for alle sine medlemsklubber. På bildet (f.v): Leder i BSI, Sindre R. Dueland, NSIs President Geir André Dalhus og Leder i NTNUI og SL 2010 Sjur Øyen.

   

Leder i BSI, Sindre R. Dueland og resten av hovedstyret hadde laget et spennende program som inkluderte temaer som profilering og markedsføring, organisering, samt inviterte gjester fra Studentsamskipnaden i Bergen, NTNUI og NSI.

Idrettssjefen ved Studentsamskipnaden i Bergen, Bård Johansen, viste hvordan det nye idrettssenteret har bidratt til å heve kundetilfredsheten til Bergensstudentene, og presenterte flere nye anleggsplaner. Johansen avsluttet med å love at semesterkort for studentene i Bergen aldri vil overskride kr 950 frem til 2017.

Sjur Øyen, leder av NTNUI og SL2010 var invitert til Bergen for å presentere planene for neste års store idrettsarrangement i Norge: Studentlekene. Arrangementet ser ut til å ville overskride alle tidligere studentidrettsarrangement i Norge noensinne, og Øyen inviterte alle Bergensstudenter til Trondheim 25-28. februar 2010.

NSI var representert ved president Geir André Dalhus og generalsekretær Marius H. Johannessen, som gav en presentasjon av NSIs ulike klubbutviklingstilbud, og hvordan NSI kan brukes som et serviceorgan i det daglige klubbarbeidet.

Om ditt studentidrettslag planlegger samlinger etc for deres medlemmer: ta kontakt med forbundskontoret, om dere ønsker besøk av NSI.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler