Satser ditt lag frem mot SL? Vinn kr 5000,- til utstyr

Vår samarbeidspartner Frisk Forsikring inviterer til ny konkurranse for alle studentidrettslag og grupper frem mot SL2010. Nå kan din SL-tropp (ditt lag eller din gruppe) vinne valgfritt utstyr til en verdi av kr 5000,-. Gjør deg klar for SL, bli med i konkurransen!

Er du også en av mange studenter som ikke er forsikret?

Norges Studentidrettsforbund sammen med Frisk Forsikring, ønsker å sørge for at du har den beste forsikringsløsningen tilpasset ditt behov. Studenter er i dag altfor dårlig forsikret og grunnen er ofte at mange tror forsikring koster mye. Det gjør det ikke! Rådgiverne i FRISK sørger for at du blir forsikret til en pris å leve med. Har du råd til å kjøpe alt du har i leiligheten din på nytt hvis det brenner? Vil du leve som minstepensjonist resten av livet hvis du blir ufør? Som student er man ekstra utsatt hvis noe skulle skje.

Visste du at:

  • Innboet ditt kun er dekket av foreldres forsikring til fylte 20 år? Forutsatt at du har folkeregistrert adresse hos dine foreldre.
  • Reiseforsikringen gjelder 24 timer i døgnet når du forlater hjemmet for ulykke og tyveri?
  • Du som student, blir sittende igjen som minstepensjonist dersom du blir ufør?

Gå inn på www.friskforsikring.no og beregn pris på studentpakken i dag. 3 % går rett tilbake til det laget/klubben du ønsker å støtte så lenge du er kunde.

Vi gleder oss alle til Studentlekene i Trondheim, og inviterer herved til ny konkurranse:

Studentidrettslaget eller den gruppen med flest kjøp av forsikringer på nett innen Studentlekene 24-28 februar, får utstyr til en verdi av 5000 kr.

"Vi vil sterkt anbefale deg å benytte deg av denne muligheten", sier Geir Andrè Dalhus, President i NSI, som allerede er kunde i Frisk Forsikring. "Etter en gjennomgang av mitt forsikringsbehov, ble jeg fornøyd kunde i FRISK. Bedre forsikret til bedre pris. Samtidig gleder det meg at FRISK gir 3 prosent av min årlige premie til klubben jeg er brenner aller mest for - så lenge jeg er kunde i FRISK", legger Dalhus til.

Fakta om Frisk forsikring:

  • Idrettens eget forsikringstilbud
  • Total leverandør av privatforsikringer innen både liv og skade, skreddersydd for deg som student.
  • Din klubb som du brenner for vil få tre prosent av det du betaler
  • Gi din støtte til en av 4200 lokale klubber i 16 idrettsforbund (FFA og NFF)
  • Eies og leveres av SpareBank 1.

Besøk hjemmesiden www.friskforsikring.no

Kjøp av forsikring registreres automatisk og du er med i konkurransen.

Har du ennå ikke meldt på ditt lag til SL? Gjør det her: www.sl2010.no

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler